Her henter jeg alle mine nemme og lækre opskrifter til mine madplaner

15826591_10153953175331503_6307441895563210126_nskaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11 Keep it simple! Det er mit mantra, især når det kommer til at skabe forandringer. Det skal være sådan så en 7-årig kan forstå det jeg laver, ellers er det for kompliceret, og så ved jeg på forhånd at det ikke bliver en succes. Så når jeg laver mine madplaner, så bruger jeg kun 2 kogebøger, ellers er der simpelthen for mange muligheder, og så ved jeg ikke hvad jeg skal vælge, og så bruger jeg tid på det, og så kokser det. Derfor laver jeg KUN mad ud fra disse to kogebøger, og jeg skal nok fortælle dig hvorfor, lige under billederne her:madglad_forside-1-700x976

Køb bogen lige her

Denne bog læste jeg om i et dameblad, og måtte straks ud og købe den, fordi jeg simpelthen var så idéforladt når det kom til madlavning. Jeg troede egentlig at jeg hadede at lave mad, men efter at være startet på mit madplans-projekt, og efter at bruge Jane Faerbers kogebøger, så er min madglæde kommet tilbage til mig, og jeg elsker at bruge tid i køkkenet. Ikke for meget, men tilpas. Den er supergod til nemme desserter, enkle retter, simremad og til at få en masse grøntsager lusket ind i dine retter, men på en måde hvor du tænker "Ej okay, det her kan umuligt være lavet af hvidkål, det smager jo himmelsk!"

maet-og-slank-med-lchf

Køb bogen her

Denne bog købte jeg i Netto for et par år siden, og jeg har aldrig rigtig åbnet den. Men da jeg tilfældigvis opdagede at det også var Jane Faerber der havde lavet den, så blev den taget i brug med det samme, og nu er det de eneste to bøger der sætter dagsordenen for vores hverdagskost herhjemme i penthousen for rockerfrøer. Emma er vild med (det meste af) maden, vi spiser rigtig mange grøntsager, der er styr på indkøbene, fordi vi kun handler en gang ugentligt, og jeg bliver ikke forvirret fordi jeg netop ikke udsætter mig selv for alt for mange valg. Hvis jeg bare skulle sidde og google opskrifter så ville jeg ende på youtube med et se en Giraf der slikker en baby på næsen eller noget. Det ville aldrig gå.

Der er rigtig mange der spørger hvor jeg finder mine opskrifter henne. Svaret er lige her, og jeg kan virkelig anbefale bøgerne, især hvis du leder efter velsmagende, nemme og hurtige retter som børn også kan lide.

HAPS!

skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53

deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe

Follow my blog with Bloglovin