Har du hørt det? Bloggen har skiftet navn - husk at opdatere linket

dsc08492Så er det sket. Hvis du har undret dig over at der de seneste dage ikke er kommet nye indlæg fra mig, så er det fordi de nye indlæg kommer på bloggens nye adresse, som er frejamaynovember.dk. Deppeandthelostsok.com virker stadig et år eller to endnu (vi skal lige have alle slow-movers med over på den nye adresse), men du kan med fordel skifte dit eventuelle bogmærke ud med den nye adresse, så går du ikke glip af noget.Vil du følge med i de andre fester jeg holder, udover bloggen, så kan du med fordel følge:Frejamay November på instagram her, på facebook her og herinde på min facebook-profil sker der også en del skæg og løjer, og du er meget velkommen. På snapchat hedder jeg også Frejamay November, og hvis du synes alt på de sociale medier bliver for pænt, så skal du ind og følge min skuespil skole derinde. Vi har det så sjovt og det er aldrig pænt.Egentlig er jeg lidt skuffet over at jeg ikke fandt et "and the lost sock" eller et "moms with guns" eller "Frejamay og ninjafis kører rundt i en rundkørsel" eller et andet skævt navn til bloggen. Så nu må jeg lave en sjov ny header (det billede hvor der stadig står "Deppe and the lost sock". Men jeg kunne simpelthen ikke holde ud at der skal stå deppe mere, så nu har jeg bare skiftet adressen og så må vi go with the flow og se hvad der sker.Og hvis du i øvrigt kender en fotograf der er god til at tage portrætbilleder (også af børn), billeder som er levende/skæve/sjove men også lækre, og som har rimelige budgetter, så leder jeg efter en der kan tage nye billeder her til bloggen. Smid mig gerne et link.Velkommen til nyt navn og nye tider!KhFrejamaydeppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe