Advarsel: forandringer forude

dsc08609Lige en lille heads up! Jeg er i en ret vild forandringsproces lige pt, og det betyder at jeg er ved at færdiggøre min nye hjemmeside, opdatere alle mine platforme med mit (stadig) nye navn. Nu skal de jo hedde Frejamay Januar alle platformene (høhø).Så hvis du oplever at der er noget der ikke virker, så må du gerne hjælpe mig ved lige at sende en besked/kommentar/brevdue eller et hint, så kan det være jeg har ramt en indstilling forkert et sted, og så er det virkelig dejligt med lidt feedback.

Hvor kan jeg følge med?

Frejamay November på instagram her

Frejamay November Bloggens facebook side her

Frejamay novembers åbne facebook-profil her (her er mange daglige opdateringer og nætwørking, så kom endelig ind og vær med, hvis der ikke er plads til flere venskaber, så kan du følge profilen, jeg laver alle opslag offentlige og passer godt på mine følgere hvis der skulle komme en ulv med ind)

Nåja, og på den blå avis her, hvor jeg løbende sælger ud af Emmas og mine ting 

Jeg har netop skiftet profil på snappjat, så den gamle virker ikke mere - tilføj mig derfor på @frejamaynovembe (der var ikke plads til det sidste r) - jeg glæder mig til at se dig derinde

Følg på Bloglovin her: Follow my blog with Bloglovin

Tak fordi du har tålmodighed sammen med mig :)

 skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53