En skidesjov situation (sense the tone!)

we learn how to swim- Ehm paps, har du tid et øjeblik? Jeg har lige brug for et hurtigt godt råd.- Ehm, jaeh?Og så begyndte jeg at fortælle:- Ja altså nu skal du høre. Emma var i bad... ja... jo... jamen hun har det bedre, ja. Men altså. Emma var i bad, og hun legede og hyggede sig. Masser af skum og bobler. Og pludselig lavede hun det der ansigt, hvor man ville ønske hun sad på en potte i stedet for i et fyldt badekar. Nå. Men jeg tænkte hurtigt, fik hende op af badekarret, fik hende skyllet, og fik hende eksporteret ud af badeværelset, ren og ny-sæbe-vasket, så jeg kunne koncentrere mig om at få afviklet sitationen uden at lave miljøkrise på badeværelset. Så jeg tænkte at hey, jeg hælder da bare vandet fra badekarret ud i toilettet, så har vi ikke inficeret vand over det hele. Så det gjorde jeg. Da jeg står og hælder (det temmelig tunge sammenklappelige badekar), og skum/bæ-vandet forsvinder ned i toilettet, popper der også noget disko-agtigt op midt i det hele. Og det er nu, da karret er tomt, at jeg kommer i tanker om at Emma har taget en hel række (cirka 15-20) små snapseglas i alle regnbuens farver, du ved de små 3 cm agtige nogle man tit bruger til børn og piller. Dem har jeg netop hældt ned i mit toilet. Kloark-party-pooper. Og så var det jeg tænkte på om jeg kan få dem op igen? Eller om jeg simpelthen har tilstoppet hele Lyngby kommunes kloaksystem nu?Hvortil min paps skraldergriner i telefonen, og siger at det nok skal gå.Shit altså! Jeg er glad for at resten af dagen er gået rimelig smertefrit. Hvis man ser bort fra det brandsår jeg har på min finger efter noget risengrøds-relateret, fra min næse der er helt hævet af at have alt det papir proppet op i den, og fra et par døgn med mit elskede barn som pt. har en tålmodighed svarende til Hulkens. Og jeg knuselsker hende alligevel.Gotta love motherhood! Fortæl mig meget gerne hvis din dag på nogen måde ligner min!! skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53skaermbillede-2017-01-10-kl-13-08-42