God bedring til os og til jer, hvis I også er ramt af snot-pest og lokal opvarmning!

img_7742Vi startede denne uge allerede i lørdags. Med feber og snotnæser. Så blev det søndag nat og Emmas termometer sagde 39,8 og min næste sagde jævn til frisk frit løb fra hanen. Så blev det mandag, og jeg har fejret mine tabte to kilo med at spise en pose chips til morgenmad. This is how we party.Nå men altså, jeg spiser sundt igen i morgen, og vi har faktisk haft en hyggelig feber-nat og feberdag på trods af helbred der ikke lige er i topform i de her dage. Vi har grinet og lige nu ligger Emma og sover på 3 time (hvilket ALDIRG sker), så jeg tænker hendes krop har brug for hvile. Jeg har betalt regninger og siddet med en tampon i hånden og overvejet om jeg skulle gøre det eller ej. Nu prøver jeg en næseskyller først, og hvis ikke det virker, så er jeg nok hverken den første eller sidste der har prøvet at få en lille vand-hane-pause med et hygiejneprodukt.Vel?img_7744Så yes, vi er totalt autentiske og groundede herhjemme. Det bliver man helt automatisk af at have snor og feber over det hele. Til gengæld er vi totalt opdaterede på Disney-film, nede med Nemo og Timon og Pumba, og jeg prøver at få Emma overtalt til at se "Tangled", som er min yndlings-tegnefilm, næst efter "UP!".Hvad skal vi mere se? God bedring til os og til jer, hvis I også er ramt af snot-pest og lokal opvarmning! skaermbillede-2017-01-09-kl-09-53-53skaermbillede-2017-01-10-kl-13-08-42