Historien bag blognavnet "Deppe and the lost sock"

Typisk mig, bedst som jeg er ved at finde et nyt navn til bloggen her, så er tiden inde til at fortælle historien bag navnet "Deppe and the lost sock!" - mind min lige om at jeg skal starte med den del når bloggen har skiftet navn. For det skal den. "Deppe and the lost sock" giver ikke længere mening. Men derfor skal du ikke snydes for hvordan bloggen fik sit navn :DAltså. Jeg var gravid, jeg ørlede 24/7 i 9 måneder og jeg havde det bare sådan: "jeg skal IKKE være endnu en gravid-blogger!" - jeg havde virkelig meget imod det og den eneste grund til at jeg alligevel oprettede bloggen, var fordi jeg ike følte jeg kunne dele og debattere i fred på min facebook, der var for mange "ikke gravide/forældre" som blandede sig i snakkede, og det blev rodet og vrøvlet. Så jeg var nødt til at lave en platform hvor man alligevel skulle klikke en ekstra gang for at læse indholdet. Altså en blog. Og det virkede.Men den skulle jo have et navn.Og så spurgte jeg facebook, fordi det elsker jeg. Og der kom en masse gode forslag, men en del af dem var dame-blads-navne a al "Pernilles univers", og hvis der er noget jeg ikke er, så er det dameblad. Jeg er alt for havnearbejder og provokerende til at være dameblads-pæn. Duer ikke. "Deppe's univers" - det sagde mig intet. Jeg er nødt til at kunne mærke det, ellers virker det ikke for mig. Og lortemor (fantastisk blog, følg den her) var taget.Så gik jeg i gang med at google "bad company names" og "funny company names". Og dem er der åbenbart virkelig mange af, se selv:funny-business-signs-001 536837_502736999741576_750342677_n 006cd37b2ed9b02409da92ea06081406 d_bigdicksDa jeg havde scrollet mig igennem de første par sider faldt jeg over dette vaskeri:skaermbillede-2016-11-04-kl-22-19-04Og bingo! Der var den "Deppe and the lost sock" - for mig skulle det både indeholde noget af mit eget altså mit navn, det skulle være simpelt, det skulle være sjovt og samtidig lidt utjekket. Og så skulle det være noget der satte et tydeligt billede i hovedet på læseren. Og hvem kender ikke til "the lost sock situation"?Så sådan blev det. Og så gad jeg ikke tænke mere over det. Jeg bruger ret lang tid på forberedelsen når jeg skal finde et navn, men når beslutningen er taget (det er en bestemt følelse der skal være til stede) så er jeg ikke i tvivl mere.Nu står jeg så i det igen, og det hjælper virkelig med kreative forslag, så hvad kan den nye blog hedde? Det skal være noget hvor Frejamay November på en eller anden skæv måde er med. Eller bare dele af navnet. Eller noget med ninja eller noget helt andet.Skyd løs med sjove ideer, jeg er max lydhør!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe