"Today is under construction - please come back tomorrow"

skaermbillede-2016-11-07-kl-20-10-08Brrr... lige så meget som jeg elsker efteråret, lige så meget overfalder det mig også bagfra hvert år. Det har jo sneet i dag! Ikke slud, men sne, rigtig sne. Her i Lyngby. Og man skal have vanter på. Og hue. Det er jeg slet ikke forberedt på, jeg er stadig lidt i læder-jakke-fasen, men det går jo bare slet ikke. Jeg må have en flyverdragt, ligesom Emma har. Brrr. For shizzle det er koldt.Her til aften puttede jeg Emma, og jeg faldt i søvn sammen med hende. I aften er jeg simpelthen nødt til at ofre min alene-tid på sovetid, for jeg er mere træt end Trumps PR-team. Jeg kigger på rodet i stuen og tænker "jeg kan ikke" og så kigger jeg på min inbakke og tænker "not gonna happen" og så kigger jeg på de kager jeg skulle bage (billederne i opskriftbogen), og så hører jeg en latter inde i hjernen der slet ikke kan stoppe med at synes det er sjovt. Så derfor har jeg besluttet at råbe "pik" og skride i seng og holde om min lille ninja, og falde i søvn til hendes vejrtrækning. Ikke mere "kan" eller "vil" eller "gør" i dag, det kommer simpelthen ikke til at ske.Når man ikke engang kan overskue at se "The Kardashians" eller surfe tøj på internettet, så er det lige før der skal en læge på banen.Er du bare super-ninja-kickass-type-på-toppen i dag?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe