Jeg er for træt til at finde på en god overskrift

Skærmbillede 2016-05-29 kl. 09.25.55Hashtag udenfilter hashtag træt hashtag sover ned i morgenmaden hashtag bitchesbelikebarselkl 04.09: Storsmilende ninja klapper mig på næsen og siger (med hendes kropssprog) "så mor, nu er jeg vågen og ultrafrisk, nu skal vi lege". Og det gør vi så. Udover det har vi nummer 6 tand på vej.Denne weekend har været lidt af en prøvelse. Emsen reagerer ret meget på varmen, forstået på den måde at hun bare glemmer at hun altså stadig har et søvnbehov. Det resulterer så i at jeg i høj grad bliver mindet om at jeg også har et.Nu er klokken 09.23 og hun har sovet i ca 40 minutter. Det betyder hun kan vågne hvert sekund det skulle være nu, og måske når jeg ikke at blive færdig med blogindlægget, for det er umuligt at skrive når hun er vågen.Jeg klager ikke, jeg konstaterer bare at jeg glæder mig rigtig meget til en god lur. Og mad. Og jeg nød virkelig at være ude og tisse i fred og ro for 5 minutter siden.Sådan her er det også at være mor.Hav en dejlig søndagHakuna MatataDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe