Hvis vi skal behandle folk ens, skal vi behandle dem forskelligt

Skærmbillede 2016-05-27 kl. 09.36.33"Gør mod andre som du ønsker andre skal gøre mod dig" - det er rigtigt, det er en god rettesnor, men det er ikke altid sikkert at andre ønsker den samme behandling som den du ønsker. F.eks er der nogen der ønsker at budskaber bliver leveret med flødeskum og andre der ønsker den nøgne sandhed. For lige at male et billede. I går havde jeg besøg af min mexicanske ven Mauricio, og vi snakkede om forskelligheder.Min mor har lært mig noget vigtigt. Hun sagde engang til mig, om mig og mine 3 søskende, at hvis hende og min paps skulle behandle os ens, give os det samme allesammen, så skulle de behandle os forskelligt. Det tænkte jeg over i flere år, men til sidst gav det rigtig god mening. Selvfølgelig! Vi er jo 4 forskellige mennesker med 4 forskellige behov, ønsker, drømme og styrker og svagheder. Selvfølgelig skal vi behandles forskelligt så vi kan få det samme allesammen, nemlig støtte og kærlighed fra vores forældre. Det ser bare forskelligt ud.Mauricio er onkel til en dreng og en pige, de går begge to i daginstitution. Han fortalte at der er en pædagog i daginstitutionen der er god til at gøre forskel på børn, og lære børnene at de skal behandle hinanden forskelligt. Der er ingen der må slå, men Isabella har brug for mere ro omkring sig, og Enrique vil bare gerne lege vildt med alt legetøjet. De skal støttes og elskes på forskellige måder for at få det samme.Det var bare det jeg ville fortælle. Jeg skal på fotoshoot i dag og jeg glæder mig helt åndssvagt, mest fordi jeg skal have stilletter på, og det har jeg ikke haft meget længe. WEEE!Hvad skal du lave i dag?Rigtig god weekend fra Ems og migDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe