Derfor skal du købe en føntørrer / hårtørrer til din baby

Derfor skal du købe en føntørrer / hårtørrer til din baby

Hvis der er noget der har magisk effekt på Emma Jo, så er det føntørreren. Når hun græder, så skifter jeg hende som regel (hvis mad/søvn ikke virker), og så får hun en tur med føntørreren. Hun knuselsker det! Hun smiler og strækker arme og ben ud som en lille søstjerne.

Føntørreren laver "white noise" (man kan også få en masse white noise apps), som virker beroligende på baby. Noget med at lyden minder babyen om lyde fra mors mave. Ligesom støvsugeren og silende regn. 

Jeg har bare købt en billig rejse-føntørrer der ikke blæser så kraftigt og ikke fylder så meget. Den er et kæmpe hit herhjemme, og jeg vil virkelig anbefale alle nybagte mødre (og fædre) om at anskaffe en føntørrer til baby.

Bonus: ingen røde numser! Numsen er altid dejlig tør og varm når den bliver pakket ind i bleen.

Her er et par bud på hårtørrere der virker, og som kun koster et par pizzaer:

Hårtørrer fra Bosch til 229,- 

Rejsehårtørrer fra Braun til 249,-

OBH rejsehårtørrer til 296,-

Smid meget gerne et link hvis du har en favorit-hårtørrer til din baby. Jeg elsker at skifte Emma Jo (og begejstres over hvilken farve der ligger i bleen, armmen hold nu op, hvad sker der for det?), det er hyggetid og føntørrer-tid. Når hun har været i bad bliver hun fønet tør. Hun elsker det!