Kan man se jeg er mor?

Kan man se jeg er mor?

I dag har jeg haft et enkelt mål: at komme op i de høje hæle igen! 

Jeg har så mange stilletter, og det er så længe siden jeg har haft dem på. Selvom jeg ikke skal ret meget i dag (lårdevejr!), så var det vigtigt at mærke stilletterne på fødderne i dag. Og nøøøøøøøj det føles fantastisk! Åh jeg glæder mig til at skulle ud og tulle rundt i kjole og stilletter.

De stilletter jeg har på er i øvrigt fra Bianco, og du kan hamstre dem lige her. Stiletterne kom dog hurtigt af igen, og jeg hoppede tilbage i mine futter. Uanset hvor varmt det er herhjemme, så tøffer jeg rundt i mine uldfutter (som jeg har købt af en venlig dame på DBA, som laver dem selv). Noget med at undgå brystbetændelse og såh'n.

Men kan man egentlig se på nogen om de er forældre?

Jeg glæder mig vildt meget til at komme ud og sige "JA, jeg har en datter på 2 måneder", når folk spørger om jeg har børn. Jeg er kommet med i miraklernes klub, for det ER et mirakel at få sådan en lille skabning, der bare ligger der og er lækker.

Umiddelbart tror jeg godt man kan spotte nybagte forældre. Det er os der står og gaber i bussen, og som går et par gange rundt om os selv inden vi skal ud ad huset. Os der stirrer lidt tomt ud i luften et øjeblik, fordi vi lige skal tage det hele ind. Eller i hvert fald forsøge på det. Jeg ved det ikke, måske er det bare mig. 

Selvom jeg aldrig havde troet det, så nyder jeg at være blevet en af dem der også snakker om afføring og mavekneb, en af de der irriterende typer der jubler når bleens indhold endelig har skiftet farve fra grøn til gul. I shit you not.

Hvad med dig, hvad var den første ting du havde brug for efter den første tid som mor? Jeg SKAL f.eks til en eller anden form for frisør indenfor den næste uge, jeg er simpelthen ved at dø over ikke at være blevet klippet i hundrede år.