Deppe and the lost brain (ammehjerne)

Deppe and the lost brain (ammehjerne)

Det der ammehjerne, ikk? Det har jeg. Indtil videre har jeg glemt:

At spise (MANGE gange)

At spise smertestillende (har stadig smerter efter operationen)

At min tandbørste ikke skal i køleskabet når jeg har brugt den (wtf?)

Hvorfor jeg gik ud i køkkenet, og hvad jeg skulle derude

En aftale med min psykolog

At ringe tilbage til en veninde (der sad og ventede på at der skulle gå 5 minutter)

At tisse

Hvor mine solbriller var henne (og jeg havde dem på... det kan dog også ske uden at jeg har ammehjerne)

Hvilken dag det er

Hvilken måned det er

Om jeg er 31 eller 32 år

Om jeg på magisk vis var kommet til at give Emma Jo den beskidte ble på igen... 

... og sikkert en masse andet jeg slet ikke ved jeg har glemt. Dag og nat går ud i ét. Jeg er faktisk ikke særlig træt, med mindre Emma Jo har dage hvor hun er vågen i mange timer. Jeg bliver lidt hårdt ramt når jeg skal gå meget med hende i armene og trøste eller vugge, for det går stadig lige i mit ar efter kejsersnittet. Det er en sjov bobbel det der ammehjerne. Derfor skriver jeg ekstra mange lister over ting. Folk jeg skal huske at ringe til. Ting jeg skal huske at handle... men ved nærmere eftertanke, så har jeg det faktisk altid sådan. Og uden min kalender og automatiske påmindelser, så nåede jeg aldrig en eneste aftale, Så måske har jeg sådan lidt kronisk ammehjerne i virkeligheden...

Deppe and the lost brain.

Hvordan har du oplevet ammehjerner? (både hos dig selv og andre?)