Ugen der gik: Gravid på Instagram

Ugen der gik: Gravid på Instagram

Det er ingen som helst hemmelighed: Jeg ELSKER Instagram! Ikke nok med at jeg kan lure på en masse gravide maver, jeg kan også se mode fra hele verden, jeg kan følge med i Rihanna's dagligdag, jeg kan få tips til sund morgenmad (eller usund), jeg kan skrige af grin over sjove folk fra Esbjerg og Sydney og Toronto. Jeg elsker Instagram.

Her er min uge på Instagram.

En af måderne hvorfor du sorterer og filtrerr på Instagram, er ved at bruge de der hashtags når du laver et post, eller når du kigger på andres posts. Et hashtag ser sådan her ud: # 

I gamle dage hed et hashtag "bøf". Det gør det ikke mere. Her er nogle af de hashtags jeg bruger når jeg Instagrammer om gravid-relaterede ting:

#gravid #graviduge25 #prego #preggo #preggers #pregnant # momtobe #babyninja #ninjagirl #hellerup (det er altid godt lige at smide noget geografi ind i et hashtag) #momblogger #businessmom #likeamomboss #mother #bitchesbelikebarsel (det er Sisse Sejr der har opfundet det, det er übercool) #babykick #nausea #morningsickness og mange flere. Kun kreativiteten sætter grænser. Hvilke bruger du?

 

Min mor og paps var her for at sætte mit nye puslebord op. Jeg har købt et brugt puslebord fra Brio, som kan hænge på væggen. Jeg bor i en lille lejlighed og jeg kan ikke fordrage at have for mange ting, jeg har brug for plads og luft, så et puslebord på væggen er helt perfekt. 

Mine forældre er de sejeste, de har bygget mit garderobeskab og sat kroge op i loftet, så slyngevuggen kan hænge flere steder i lejligheden. Jeg glæder mig helt vildt til den lille ninja flytter ud så hun kan flytte ind :)

Fredag. Og torsdag. Og lørdag. Jeg er kvalmeramt igen. Jeg forsøger at kvæle kvalmen med is bra Ben&Jerrys, med nachos (det virker ikke), med mars barer og med cola. Jeg er træt af den er tilbage, men jeg satser på at det bare er en weekend ting, så jeg er frisk og flyvende igen mandag morgen.

Så er det lykkes mig at få mit "mormor-hjørne" på plads. Elsker min gule lænestol, som jeg købte for to år siden, nu har jeg fået sat billeder op, og har fået indrettet et lille hyggehjørne i lejligheden. Lige nu er det mest min praktikant, Camilla's arbejdshjørne, men når ninjaen kommer bliver det ammehjørnet.

En af de fede ting ved Instagram er at man kommer i kontakt med virkelig mange seje mennesker. Som f.eks seje Janne fra Ella's garderobe, der har syet disse uimodståelige cupcake-bukser til min datter. Jeg glæder mig til hun skal have dem på, de er så lækre. Find Janne på  @shop_Ellas på Instagram og se de mange lækre styles 

Så er der giraffen. Dette billede er fra den dag jeg lavede interview med Zoologisk have. Jeg er stadig i gang med at finde ud af hvordan den tekst skal skrives, derfor er den ikke komet på bloggen endnu, men lækker den dag, det var jeg :)

Det er vildt hyggeligt at være Gravid på Instagram!

Har du haft en god uge? Med eller uden Instagram :)