Gamle minder, nostalgi og foredrag i Nordborg på Als

Gamle minder, nostalgi og foredrag i Nordborg på Als

I aften eller i morgen (afhængig af hvad jeg lige når at blive færdig med i dag) drager jeg ned til sønderjylland. Jeg skal holde et kickass foredrag om iværksætteri og det der med at få drømme til at ske i virkeligheden, hvordan finder man modet til det?

Jeg er selv fra Als. Eller. Jeg er fra alle steder, men jeg er vokset op i Augustenborg nede på Als, så det er lidt sjovt at skulle tilbage til et sted, der for mig var drømmeløst, og snakke om drømme. Jeg glæder mig rigtig meget, samtidig er jeg vildt nervøs, for der er altid et eller andet specielt ved at komme hjem.

Så i dag sidder jeg og laver foredraget helt færdigt, og laver alle de andre 117 opgaver jeg er kommet bagud med efter 3 dage i graviditetskvalmens hellige tegn.

Her er lidt billeder fra en mini-udgave af mig:

Men først: en middagslur. Sådan er det at være gravid, der skal tages mange lure.

 

GAB!