Hej. Velkommen til,

Frejamay November

| leverpostej exotic |

Solomomboss til 2 piger.
Livsglad, normkritisk, feminist og minimalist. Jeg hjemmeunderviser højt begavet barn på
morskolen.dk og podcaster på Helle for familien podcast.

Hope you have a nice stay!

På rejse hjem til mig selv 2022

På rejse hjem til mig selv 2022

Efter at være blevet sygemeldt fra studiet (læs her), er jeg startet på en helt ny rejse, som måske i virkeligheden er en gammel rejse jeg bare har følt mig væk fra. Hvem er jeg - rejsen. De sidste 7 år har jeg været mor, nu har jeg et skolebarn og et til der er godt på vej til at blive det. Jeg er startet med at studere, jeg er et nyt sted. Hvor vil jeg hen?

Min sygeorlov skal bruges på at åbne min horisont, derfor har jeg spurgt mit elskede facebook-univers om hjælp til netop dette. Jeg vil gerne opleve nye ting, møde nye mennesker, have helt nye snakke, men uden at det bliver “bizznizz-netVEARKs-agtigt” eller projekt-agtigt. Jeg vil bare gerne ud og leve nye steder i små doser.

Derfor står følgende blandt andre på listen (Som skal kortes endnu mere ned):

  • skydning

  • bueskydning

  • nye museer

  • hæklekursus (min seneskedehindebetændelse og jeg må bære over med hinanden lige den dag)

  • orgasmekursus

  • swinger klub (klart YES!)

  • meditationskursus (det skal jeg ikke have flere af i mit liv

  • kajakture (så jeg kan få brugt mit EPP2 certifikat)

  • Naturoplevelser

Jeg vil gerne dele min rejse “ud, og hjem til mig selv”, derfor deler jeg også processen her, selvom jeg ikke helt kan mærke om jeg synes den er interessant for andre end mig. Om ikke andet bliver det i så fald min egen online dagbog.

Der er allerede nu et par aftaler i kalenderen, og jeg er uhyre bevidst om at min kalender ikke bare skal fyldes med en masse nye ting der belaster mit nervesystem, så det her er en god og vigtig øvelse i virkelig at mærke efter.

Den sidste uge har jeg været på juicekur. 7 dages kun juicing, det har været fantastisk, og jeg kommer tættere på mig selv og min krop hver dag. I Påskeferien skal jeg polere mine forældres båd, en slags påsketradition hvor de passer mine børn, og jeg fixer båden, og hører System of a down i 6 timer om dagen, eller hører Ole Kyed Lydbog om højtbegavede børn, som er endnu et tema jeg af flere årsager er nødt til at forholde mig til pt, men som er gået hen og er blevet til en spændende rejse, hvor jeg også møder nye mennesker.

Jeg trænger sgu til at flytte mig lidt, kan jeg mærke. Kender du det?

Så det er jeg altså gået i gang med, jeg har købt en mappe, og har tænkt mig at bruge den kommende weekend på at planlægge min “indre og ydre rejse” de kommende måneder, så jeg får det bedste ud af min tid, og får plads til at nyde hver dag.

Så, stay tuned, more to come soon.

Vores spæde start med HBB højtbegavede børn / gifted children

Vores spæde start med HBB højtbegavede børn / gifted children

System overload. Jeg trækker stikket og går ud i skoven.

System overload. Jeg trækker stikket og går ud i skoven.