Hej. Velkommen til,

Frejamay November

| leverpostej exotic |

Solomomboss til 2 piger.
Livsglad, normkritisk, feminist og minimalist. Jeg hjemmeunderviser højt begavet barn på
morskolen.dk og podcaster på Helle for familien podcast.

Hope you have a nice stay!

Lad os tale om onani - i samarbejde med Sinful

Lad os tale om onani - i samarbejde med Sinful

Onani er stadig et tabu for rigtig mange, især for kvinder. Vi er vant til at snakke, grine og joke om mænd der ”lige skal have en spiller”, men jeg er ikke engang helt sikker på hvad man kalder det når kvinder skal onanere. Det kan være vi kan undersøge det sammen. I hvert fald synes jeg det er et sindssygt vigtigt emne at tale om, især fordi jeg ved mange kvinder er bange for overhovedet at røre ved sig selv eller købe sexlegetøj til sig selv. Lad os åbne snakken og blive klogere på onani sammen.

 

Onani er godt

Det er en gammel myte at man kan onanere for meget, og at man er i ledtog med djævlen hvis man onanerer. Verden bliver faktisk et bedre sted at onani, fordi onani får os til at slappe af, mindsker stress, styrker bækkenbundsmusklerne, frigiver endorfiner og så lærer du dig selv og din egen nydelse meget bedre at kende, så du har også ret høj risiko for at du gennem onani får et meget bedre sexliv med din partner. Der er faktisk ikke rigtig nogen grunde til ikke at onanere, medmindre du simpelthen bare ikke har lyst, og det er totalt okay!

Onani og skam – min rejse med onani

For at åbne ballet om onani, har jeg besluttet at dele min egen rejse med at røre ved mig selv og nyde min egen krop. Jeg onanerer næsten dagligt, men sådan har det bestemt ikke altid været. Jeg fik ”ødelagt” det med min krop og nydelse efter et overgreb i min barndom, som har ”forurenet” selvnydelse og onani for mig. Derfor har det taget mig enormt mange år at slippe den gamle historie, og begynde en spændende rejse ind i onaniens verden, hvor jeg ikke længere spænder op i hele kroppen (på den ufede skamfulde måde) når jeg rører ved mig selv, men hvor mit ansigt og mine muskler er afslappede, og jeg kan nyde alle de små og store følelser og kropsfornemmelser i min krop, når jeg onanerer, rører ved mig selv og udforsker min egen krop.

Det kan stadig være forbundet med skam at onanere, men i stedet for så at lade være, så bruger jeg bare endnu mere tid med mig selv, så jeg lærer min krop og mine orgasmer at kende. Det er også stadig forbundet med en vis sommerfugle i maven, at jeg deler de her intime detaljer om mig selv, men det koster mig ikke rigtigt noget, og jeg vil virkelig gerne åbne samtalen, så endnu flere kvinder (og mænd) får rørt ved sig selv og udforsket sig selv, lærer at nyde deres egne kroppe og slapper lidt mere af i nervesystemet. Jeg ved i hvert fald jeg sover bedre efter en god stund med mig selv og min vibrator, eller mine fingre og hænder.

Ambassadør for Sinful

Jeg tror faktisk kun det er på instagram jeg med stolthed har delt at jeg er blevet ambassadør for Sinful, som er skandinaviens førende e-commerce virksomhed med sexlegetøj. Der var engang man kun kunne løbe sexlegetøj i skumle grænsebutikker, men i dag findes der lækre webshops, hvor det handler om meget mere end porno, og über-liderlige kvinder der onanerer i stillinger jeg ikke lige umiddelbart selv kan identificerer mig med.  F.eks har jeg aldrig dickslappet mig selv med min skulpturelle smukke vibrator i støvet grøn.  Ikke at der er noget galt i det, jeg er bare personligt glad for at vi har fået udvidet den her branche og verden så meget, at der også er plads til mig, som ikke behøver en vibrator, der ligner en overdimensioneret pik for at jeg kan opleve en fantastisk orgasme.

Onani med eller uden partner

Jeg er ikke i et fast forhold pt, men selv når jeg er i forhold onanerer jeg, og jeg håber min partner gør det samme, hvis han eller hun har lyst til det. Onani er ikke en erstatning for sex med et andet menneske, men lige så meget en muskelafslappende, afstressende leg og en udforskning af sig selv. Jeg holder aldrig op med at blive nysgerrig på min egen krop, min egen nydelse og liderlighed, eller mine orgasmer, og jeg synes det er møghamrende ærgerligt at der findes kvinder og mænd, som stadig er for skamfulde til at tage hænderne ned i bukserne, eller under dynen, og langsomt røre og mærke hvad der sker når du rører lige der, eller lige der, eller stikker fingeren derhen.

Det er også meget lettere at bede en sexpartner røre på bestemte måder, når du selv er klar over hvad det gør for dig når du rammer lige der, eller får ramt det helt rigtige sted hvor englene synger og verden forsvinder. Nåja, og en undersøgelse blandt gifte heteroseksuelle kvinder har vist, at kvinder, der onanerer, har lykkeligere ægteskaber og får mere tilfredsstillende sex sammenlignet med de kvinder, der ikke onanerer [læs mere her]. Vigtig detalje.

 

Sexlegetøj

Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at onanere på, så længe det er sjovt og rart og dejligt. Nogen eksperimenterer med frugter, bananer, agurker, gulerødder og alverdens andre ting. Jeg er selv kommet lidt sent ind i gamet med sexlegetøj, og derfor er det endnu mere fantastisk at dykke ned i Sinfuls univers, for der er vitterligt noget for ALLE.

Maj er international onani måned - det skal nydes!

I anledningen af international onani måned sætter sinful fokus på ekstra nydelse. Derfor kan du vælge to produkter fra denne kategori hos Sinful, og så får du en gratis lækker glidecreme med, fordi glidecreme bare lige giver ekstra nydelse til selfpleasure.

I dag vil jeg vise dig hvad der ligger i min legetøjskasse, hvad de hver især kan, og give dig lidt inspiration til hvordan du kan bruge det på forskellige måder. Jeg ville ønske alle kvinder havde en pleasure-box derhjemme. Og hvis du er helt ny i gamet, så kan jeg måske guide dig lidt i hvor det er godt at starte Jeg er på ingen måde ekspert, men jeg har en del erfaring på vejen ud af skammen og ind i nydelsen.

Ohhcean linjen fra Sinful - lavet af plastik fra havet'

Udover at denne linje er et skridt på vejen i mere miljøvenlig produktion af sexlegetøj, så er den virkelig lækker at lege med. Linjen hedder Ohhcean, og du finder den lige her. For det første er jeg vild med at vibratorerne er smukke at se på. Jeg kan godt tænde på en vibrator der ligner en kæmpestor pik, men jeg har også brug for at min leg med mig selv ikke har noget som helst med pikke at gøre. De her vibratorer er lækre at røre ved, pæne at se på og så er de OHH so good for min nydelse. DAMN! Den store blå, den her, den kan jeg kun bruge i ganske få minutter, så er showet forbi. It freakin’ works magic!

Nybegynder

Hvis du er ny i onani-gamet, kan det være en god idé at starte med en af vibratorerne fra OHHcean linjen, da de næsten ligner genstande man sagtens kunne finde påen boligbloggers instagramside. De er gode, brugervenlige, lækre og virker præcis som de skal … *blink blink* eksempelvis den her, den kan du bruge både indeni og udenpå, og den gør bare noget helt helt rigtigt.

Den her Rock off Enigma dobbelt vibrator, som både stimulerer g-punkt og klitoris, den får 5 stjerner ud af 5 herfra. Damn! Det er en ny verden for mig at prøve den her spændende sag af, men jeg er helt solgt. Hold nu op hvor kan den “rock off”, præcis som den lover. Den har mange indstillinger og kombinationer vibrator-wise, og du kan både trække legen virkelig længe ud, men den virker også til hurtige quickies. Den er virkelig VIRKELIG et hit den her!

Start stille ud

Det sjove ved det her sexlegetøj er at det både kan bruges alene og sammen med andre. Du kan få et fjernstyret vibrator-æg, som du kan bruge med din partner, hvor du giver din partner kontrollen over ægget, mens i er ude i verden. Det har jeg prøvet, det er skidesjovt.

Hvis det er grænseoverskridende at købe en dildo, så køb en lille sød vibrator, eksempelvis den her fra OHHCEAN linjen, som er lille og diskret og passer ned i håndtasken, så kan man også bruge den når man er på tur (ohh yes, it’s a thing!).

Når du bestiller fra Sinful ankommer pakken i en fin og diskret pakke, og der står ingenting om hvilket firma det er fra på pakken, så du kan roligt hente dit nye legetøj, uden at skulle fortælle alle i køen nede ved posthuset hvad du skal hjem og bruge din eftermiddag på. Du er helt safe. Hvilket minder mig om: mange af de her vibratorer skal lades helt op før de bruges første gang. Så start med at lade dem op INDEN du får lyst til at kaste dig ud i leg, det kan være nogle ret lange halve timer hvis du lige er i humør til at lege med dit nye legetøj, og der ikke er batteri på endnu.

Har jeg hørt :D

Rigtig god fornøjelse,

KH

Frejamay

Et (to faktisk) lille simpelt ”lifehack” til (meget) svære tider

Dit hjem er en forlængelse af dig selv – ryd op i dit rod med Feng Shui

Dit hjem er en forlængelse af dig selv – ryd op i dit rod med Feng Shui