Emmalia fylder 3 år - kom med til festen (billedblog)

Selvom det virkelig på ingen niveauer er til at forstå at jeg har et barn der er blevet 3 år gammel, så er det altså det der er sket. 3 år Niller. Man ved. Et og andet. 3 år. Og traditionen tro fejrer vi Emmalia med en havefest, med en lækker kage (den vender jeg tilbage til) og i år har vi så toppet kransekagen med en ordentlig omgang pynt der vil få selv Uffe Buchard til at vende sig om og sige "ej, hvor har I købt det henne?". Det fortæller jeg lige om lidt.Jeg har selv været temmelig begrænset i min evne til at fejre mig selv. Det er der mange grunde til, dem gider jeg ikke snakke om i dag, men lang historie kort, så handler det for mig om at mine piger lærer at fejre dem selv, at deres fødselsdage bliver en dag der er fyldt med eventyr, glæde og kærlighed og at folk omkring os har lyst til at komme og være en del af denne fejring. Den bedste og nemmeste måde at gøre det på, er ved at lave en dejlig havefest, og i 3 år i træk har vi nu haft held med at vejret var med os, så det tænker jeg bare vi fortsætter med.Det er ikke en nem tid for mig lige pt. når det kommer til overskud, men det har virkelig været vigtigt for mig at denne dag blev en stor succes og at Emmalia følte sig fejret og set, også selvom mor lidt er en grå kopi af sig selv. Og det lykkes big time, og jeg skylder en stor tak til især min mor (især fordi jeg udvikler mig til den kvindelige udgave at The Hulk den sidste time inden gæsterne kommer), men også til pigernes far for at festen lykkes og at jeg nåede i mål med eventyrpyntningen. Som du skal høre mere om nu.Fordi.Der var en dag hvor jeg sad på Instagram (don´t we all?), og så så jeg at skønne Pernille Rahbek har designet en ny party-linje for Panduro Hobby der hedder Confetti by Panduro, Og hvis der er noget jeg er vild med, så er det Pernilles stil og hendes evne til at skabe stemninger med de ting hun får i hænderne. Det er alt lige fra de film hun laver, til den måde hun indretter sit hjem på. Mit køkken er eksempelvis malet i præcis samme farvekode som Pernilles køkken. Der er bare ingen grund til at jeg går ud og opfinder den dybe design-tallerken når nu Pernille allerede har været der og gjort jobbet for mig. Så da jeg så hendes nye produktlinje hos Panduro var jeg solgt til stanglakrids. Så vi indgik en aftale om at jeg fortæller dig om min store forelskelse, og Panduro sponsorerede det smukke smukke pynt som har sat en eventyrlig ramme om Emmalias store dag. Og nu skal du bare se:De store balloner skabte bare en fantastisk stemning, også selvom lejligheden er forholdsvis lille. Der skal en hel del Helium til, men jeg LOVER dig det er det hele værd. Jeg købte denne her bøtte helium, og den var lige akkurat nok til 4 kæmpe balloner. Men som sagt, de satte virkelig stemningen, og selvom du er jyde eller nærig, så gør det, du vil ikke fortryde (siger jeg til mit gamle selv).Det betyder bare noget med god pynt, det er med til at sætte en energi og en stemning, og det skal man absolut ikke kimse af.Lyskæden havde jeg besluttet mig for at købe allerede inden jeg holdt festen for Emmalia, det er den smukkeste kæde og den skal op i Emmalias nye legehjørne (som jeg laver et blogindlæg om meget snart). Det er 1 kæde, som ligesom går ud i en masse blækspruttearme, og lysene er så fine. Jeg har dem stadig hængende og har haft dem tændte hver aften siden festen, og jeg føler lidt jeg er med til havefest stadigvæk, selvom jeg bare sidder her med gylp i håret og sved under armene. De er vanvittigt smukke.Nåja, og så er der ballonsnorene med henholdsvis kvaster på og med guldkonfetti. De er så flotte og gør lige ballonerne ekstra labre!Fødselsdagsbarnet.Lys kan man også få hos Confetti by Panduro. De er så smukke. Med glimmer i.Kagen har min svigerinde lavet. Emmalia bestilte den og ønskede sig både Simba og Nala, Pumba, Timon, Mufasa  og Scar ... og Elsa og Anna, Hans, Oluf, Svend og Christof. Og hvordan forener man lige ørken og snebjerge? Well, det fandt min svigerinde en genial løsning på. Hun sendte mig endda en skitse over kagen (tegnet på NCC papir - I LOVE IT!) og Emmalia var simpelthen mundlam da hun så den. Og det var jeg også. Min svigerinde har drøntravlt i øjeblikket, men kunne alligevel klemme en kage ind. Jeg er så taknemmelig!Da alle gæster var kommet, og gaverne var pakket op, gik vi i haven. Emmalia var så glad og alle gaver var noget hun virkelig havde ønsket sig og blev super glad for. Det var dejligt at se hende blive helt overvældet. Det var virkelig en dejlig fest, lige efter mit temperament. Ro på, havehygge og alle må være nøgne i vores have hvis de vil. Det var næsten alle ungerne så også, det var vildt hyggeligt. Og så kommer og går folk som det lige passer. 3 veninder kom lige med og sagde hej fra starten, men skulle videre, og min gamle nabo kom tilfældigvis forbi den dag sammen med sin søn, og vidste slet ikke der var fødselsdag, og jeg elsker at man bare kan følge et flow og ikke behøver gå op i ret meget andet end at sætte en ramme. Sådan vil jeg helst have det.Og Emmalia? Hun nød det hele. Da alle var gået om aftenen, gik Selinna og jeg i seng, og jeg bad pigernes far om at blive og sove på sofaen, sådan så han kunne gå i seng og putte med Ems når hun havde leget færdig aka. gik omkuld. Kan du ikke selv huske det? Dengang du var barn? At få lov til at lege med alt det nye legetøj selvom det var sent?Tak til alle der var med til at gøre Emmalias fødselsdag til noget helt særligt, og tak til Pernille Rahbek og Confetti by Panduro for at lave verdens pæneste pynt. Vi har pakket det meste ned i kasser og gemmer det til næste fest, for det er virkelig flot og lækkert!