Sådan her springer man ud som reality-stjerne

IMG_1352

"Jeg følger kun dit liv fordi der er så meget sindssygt drama - her er et godt råd, selvom du jo aldrig gider høre på noget som helst fornuftigt - få styr på dit eget kaos først"

Sådan skrev en læser til mig i sidste uge i forbindelse med Emmalias navneskifte. Jeg kunne mærke at kommentaren ramte et eller andet, men det var ikke vrede eller skam eller noget. Den ramte bare ind i en gammel snak jeg havde med en veninde og hendes mand, som skal afsluttes nu.Vi boede hjemme hos min veninde og hendes mand da vi forlod lejligheden i Hellerup. Om aftenen, når ungerne var lagt i seng, sad vi ved køkkenbordet og havde de der gode snakke. Han er en meget kendt sanger og hun er motor i hele deres forretning, så de kender meget mere til at liv i rampelyset end jeg trods alt gør. En aften sad vi og snakkede om at sige ja til medier og TV, og de skulle beslutte om et kamerahold skulle følge dem i en længere periode. Vi snakkede om reality-tv og reality-personligheder, og på et tidspunkt siger hun til mig at "du er jo også reality-stjerne med det du laver... selvom du ikke vil dele boks med Linse og knaldperlen (eller hvad han hedder), så er du jo reality. Ligesom vi er, selvom jeg også har det lidt stramt med den boks."Og ved du hvad? Det var det den kommentar ramte hos mig, for jeg er sgu ikke reality! Jeg er jo en autentisk indsigtsfuld coachtype der blablablablablabla. Men de har jo ret. Allesammen. Det er rigtigt. Mit liv (i hvert fald nogle udvalgte dele af det) er jo til offentlig skue, og ja der sker meget i mit liv, og ja, når man ikke lige selv har mine sko på og ser nuancerne i mit liv, så kan det godt se vældig farverigt ud udefra set. Hell fucking yeah.Så tak til den læser, tak til min veninde og hendes mand. Tjek i den boks. Så sådan springer man ud som reality-stjerne. Man owner bare lortet, retter ryggen og går videre ud i verden. Hvis man altså ikke lige er lammet af lortekvalme. Så bliver man liggende og spiser popcorn. Hvilket jeg har tænkt mig at gøre nu.Word og knuz med zGold Star, eller hvad jeg nu vælger som reality-navn. Måske fortsætter jeg bare som Frejamay November.