Momboss på farten

frejamay novemberskaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11Åh jeg er sådan et pakæsel i dag! Har ordnet en hulens masse ting og har været på farten det meste af dagen. Men altså, til gengæld så jeg godt ud. Det må man godt sige når man selv synes det.Min bluse er fra Storm og Marie. Farven er superfed, og blusen er et resultat af den styling session jeg havde med Maria fra Stylementor forleden.Bukserne er fra Lee og fås her. Jeg er generelt ret glad for pasformen og kvaliteten når det kommer til Lee jeans. Jeg har købt dem i årevis og jeg synes de laver toplækre modeller.Støvlerne er fra Shoe the Bear, jeg fik dem med fra stylingen med Maria. Jeg ELSKER de sko, de er megabløde at gå i, og så har de alligevel en højde så jeg føler jeg er lidt tættere på himlen. Farven er fed og passer til det meste og så er de casual og gode til at tone outfits lidt ned.Halstørklædet er fra Unmade, og er nedsat med 50% pt, det er så lækkert, og hvis man, ligesom jeg selv, ikke kan have lyse eller pastelfarver om ansigtet, så er denne farve top dollar.Jakken er snart 10 år gammel og er fra Provider, et dansk læderbrand der vistnok ikke findes mere, og endnu mere vistnok kom til at hedde Bombay Cirkus. Du kan af og til finde jakken på trendsales. Her er den i sort og str 34.Min sorte taske er endnu ældre, og den er fra Marc Jacobs. Modellen hedder Irina, og var ikke til at opdrive den nogen steder, men det lykkes mig til sidst at finde den, og nu har den været min homie i over 10 år.Weekendtasken er fra Day Birger et Mikkelsen, og er udsolgt de steder jeg har googlet, men du kan finde alternativer her. Generelt er jeg superglad for deres weekend-tasker, især de kæmpestore, for der kan Emmas dyne altid lige være, og et par ekstra sko og hvad vi ellers slæber med. Selv Emma kan være i den... har jeg hørt :DIphone casen er også fra Day og fås både til 6 og 6+ her.Og så er jeg begyndt på noget helt nyt. Jeg køber elastikker med glimmer. De der brede elastikker som ligner en snor der er bundet sammen med en knude. Jeg er virkelig ikke hårspænde-typen, men jeg elsker derimod elastikker, derfor må mine hår elastikker godt blive peppet lidt op med noget hverdagsglimmer. Det kan de blive her.Neglelakken er fra Essie.Så tror jeg vist også jeg har det hele med :)Det næste der står på min to-do liste må være at få klippet håret. Men det bliver ikke lige den næste måned eller to. Især ikke når jeg kigger i min kalender. Længe leve mom-boss-livet