Det bedste råd til dig som har venner/familie, der flytter meget og gerne vil låne dit kælderrum (igen) til opmagasinering

Det bedste råd til dig som har venner/familie, der flytter meget og gerne vil låne dit kælderrum (igen) til opmagasineringskaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-32For en uges tid siden fik jeg mit kælderrum igen. Man tænker ikke over, hvor rart det er at have fri adgang til sit kælderrum, før man ikke kan komme ind i det. Men det fandt jeg ud af. Og jeg fandt ud af, hvor vigtig en del af mit hjem mit kælderrum egentlig er. Jeg havde nemlig lånt mit kælderrum ud til opmagasinering af min brors ting, indtil han fik nøglerne til sin lejlighed.Jeg elsker at hjælpe, men jeg er simpelthen blevet for krukket med alderen, at jeg har brug for at have fri adgang til alle mine kvadratmeter. Også dem i kælderen. Derfor har jeg designet 3 gode svar jeg (og du) kan bruge næste gang nogen spørger, om de lige må låne din kælder/Carport/loftrum/legehus/ udestue/soveværelse/gæsteværelse eller hvis du selv står og mangler et sted til opmagasinering. Du kan frit bruge dem:kermit-1709832_1920"Hej, må vi låne dit kælderrum? Det er bare 10 dage, vi fylder ikke så meget (LOL)"Svar 1: Hej, ej det lyder fedt med den flytning, ved du hvad, jeg har lige haft mit årlige besøg hos min spåkone, og hun har frarådet mig al aktivitet der vedrører udlån af mit kælderrum til opmagasinering. Til gengæld har jeg set at du hos Pelican Self Storage kan få præcis den hjælp og den plads du har brug for.  Svar 2: Ej hvor er det uheldigt du spørger netop nu. Jeg er i gang med at øve mig (i samarbejde med min coach naturligvis) i at være mindre populær, så det betyder at jeg må sige nej. Til gengæld kender jeg et sted der kan hjælpe. Hvordan har du det med Pelikaner?Svar 3: Ej, det ville jeg bare så gerne, men jeg har selv brug for mit kælderrum, derfor synes jeg med fordel du kan tage fat i nogen der vil elske at hjælpe dig, samtidig med at de kan give dig præcis den plads du har brug for til opmagasinering.Og brormand, hvis du læser det her, så er der no hard feelings, jeg vidste ikke, jeg havde brug for pladsen før jeg ikke havde den. Det ved jeg nu, og næste gang kører vi forbi den grønne fugl og læsser tingene af der, det bliver så godt og jeg elsker dig.Længe leve at betale sig fra det, noget jeg virkelig har lært at sætte pris på i mit voksne ”jeg har brug for mit space” mom-boss-liv. Hvis du også er glad for plads, så ved du nu hvor du skal gå hen.