Madfest med en 1årig og en kærlighedserklæring til hende med broccoli på næsen.

IMG_2811Kære Ems,Når jeg bliver gammel, så gammel at jeg sidder og spiser broccoli-mos ligesom du gør på disse billeder, så vil jeg tænke på din barndom. Jeg vil tænke på den fest vi to havde. For vi har en fest. Hver eneste dag. Sammen udforsker vi verden, vi prøver og prøver og så fejler vi og så har vi succes og så strækker vi armene så højt op i vejret vi kan og råber "TADAAAA!".Hver morgen vågner du glad og siger "MÆÆÆÆH" eller "BOG!". Du er fuld af fjol og fis og ballade, og man kan ikke andet end at elske din energi og dit drive. Min mor siger at jeg altid har været vildt glad om morgenen også. Morgener er det bedste, og hvor er det dejligt at fejre dem sammen med dig. Jeg minimerer dage med travlhed om morgenen, for morgenstunden er guld værd og den sætter rammen for hele resten af dagen. Derfor er det vigtigt at få en god start.IMG_2810Jeg vil tænke på de eventyr vi havde. Vi har en regel om at børn og forældre de skal blive beskidte. Derfor brokker jeg mig aldrig over at skulle tørre mad op fra gulvet (og væggene og køleskabe og nogengange loftet) 3 gange dagligt. For maden skal kastes. Og egentlig ville jeg ønske jeg var bedre til at være med til at kaste med maden. Indtil videre må du nøjes med at have mig som partner når vi danser i regnen. For du elsker regnen. Jeg kender ingen som dig der elsker regnen. Og du lærer mig at gen-elske regnvejr. For jeg havde glemt hvor fantastisk befriende det er at danse barfodet i silende regn. Tak for det min skat.IMG_2809Du holder mig i nuet. Og tro mig, jeg har masser af god grunde til at være alle mulige andre steder. Men med dig er der kun nutid. Lige nu og her. Og du insisterer på min opmærksomhed. Og hvis du ikke får den med det samme så stikker du gerne en finger op i næsen på mig eller ruller dit arsenal af charmeoffensiv ud. Du er så tydelig og så nem at læse. Du ved hvad du vil og du har en viljestyrke jeg både frygter og elsker. Det skal nok blive stort og fantastisk og frustrerende og alt mulig andet. Men søde skat, den vil få dig derhen i livet hvor du skal hen, så lad aldrig nogen tage viljestyrken fra dig.IMG_2800Jeg glæder mig til hver eneste dag sammen med dig. Du er en gave der bliver ved med at give glæde, overskud og energi. Du er også en udfordring, men det skal du være og sammen skal vi vokse os store og stærke. Og den eneste måde at gøre det på er ved at omfavne alle de tårer og frustrationer der også følger med. Det er dem der former os og giver os livets mest værdifulde viden: læring. Vi hører sjældent efter når livet taler os efter munden. Hvor irriterende det så end kan være.IMG_2797Ems din skøre skid. Jeg elsker dig højere end der er rum i universet. Tak fordi du kom ind i mit liv og valgte mig som mor til dig. Jeg gør mit bedste, også selvom det ikke altid føles sådan, selvom jeg fucker op. Jeg øver mig hver dag, og når du træner så træner jeg også.IMG_2795Og det var dagens madfest fra penthousen for rockerfrøerne, Ems og Deppe-mor. Jeg håber du nød billederne.Nyd de sidste 22 minutter af søndagen.Peace!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe