Selvforkælelse til mor - pleasure injection

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 13.15.48 Læææææææææænge har jeg sukket efter denne ring fra danske Carré. Den er så fin og har en perfekt størrelse. Jeg ville ønske jeg var sådan en der gik med store smykker og kæder, og var god til at proppe en masse kæder ovenpå hinanden, lidt a la Iris Apfel (hvem er det?), men det er jeg bare ikke. Jeg må stå ved at jeg er til enkle unikke designs med sjove eller skæve detaljer. Som denne ring f.eks. Jeg har været nede i butikken og prøve den flere gange, helt uden at skamme mig, og da sælgeren spurgte om jeg skulle have den med, kunne jeg stolt fortælle at næste måned er der sparet sammen, og så bestiller jeg den online. Hun smilede. Jeg sagde "lidt gaver skal man jo have når man er alene-mor, og når nu der ikke er en mand, må man jo købe dem selv. Oh bummer!" indsæt selv sassynessMangler du inspiration til smukke ringe? Så har jeg skrevet lidt om ringe her, og har fundet 9 smukke smukke ringe til dig.Skærmbillede 2016-07-01 kl. 13.11.14Jeg elsker ting med lidt humor eller kant, men udover det er der sgu ikke så meget cirkusprinsesse over mig som jeg måske havde håbet. Jeg har prøvet, jeg føler mig bare ikke tilpas med en masse bling på, og slet ikke billige smykker der ingen tyngde har. Til gengæld bruger jeg enormt lang tid på at finde det helt rigtige smykke/taske/kjole, investerer lidt ekstra og så har jeg det i rigtig lang tid i garderoben.Hvad er det seneste selvforkælelses-køb du har gjort dig?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe