Udsalg: Det perfekt tidspunkt at opdatere din basis-garderobe (inkl geniale tips til din basisgarderobe)

Udsalg: Det perfekt tidspunkt at opdatere din basis-garderobe (inkl geniale tips til din basisgarderobe)

Annoncelinks:

//Trench Coat (nedsat med 50%) her// Lækker hvid top med bådudskæring fra Ralph Lauren (30%) her // Sort tank top fra Tommy Hilfiger (30%, fås i flere basis-farver) her // Grå langærmet bluse fra Filipa K (30%, flere farver) her //Tiger of Sweden mørkeblå jeans (40%) her // KLassiske sorte jeans fra Tiger of Sweden (40%) her // Blå T-shirt fra Polo Ralph Lauren (30%) her // Nude stilletter fra Wonders (35%) her // Sorte stilletter fra Ganni (40%) her // Grå cardigan fra Honkeydory (30%) her // Lys cardigan fra Malene Birger (30%) her //

 Hvad er en basisgarderobe?En basisgarderobe er den del af din garderobe der indeholder klassisk basis tøj, som f.eks sorte toppe, hvide toppe, grå toppe, t-shirts, en sort nederdel, jeans og en jakke (eksempelvis trenchcoaten - se her)Mange køber  basis-tøj til meget lave priser i H&M, men der har jeg det lige omvendt. Mit basis-tøj skal være i lækkert kvalitet, da det er noget tøj jeg skal gå rigtig meget med. Det skal holde sig pænt længe, holde formen længe uden at blive deform i vask, og det skal være noget jeg føler mig top-lækker i selvom det "bare" er en hvid t-shirt. Derfor har jeg bygget min basisgarderobe op fyldt med lækre mærker som gør en forskel hver eneste dag, fordi jeg føler mig pakket ind i lækkerhed og lækker kvalitet. Til gengæld køber jeg sæson-trends billigt, i H&M eller Zara. F.eks en sennepsgul cardigan, som nok ikke er smart til efteråret, og derfor vil jeg ikke smide en masse penge efter den.sort trench til basisgarderoben

Annoncelink: Sort trenchcoat fra Mango her

Det lyder som om det koster en formue, Anne?Nope, not at all. Og grunden til at det ikke koster en formue at have en laber basis-garderobe, er fordi jeg ALDRIG betaler fuld pris for basisgarderobe-items. Jeg køber altid på udsalg, helst minimum 50%. Hvad er der i din basis-garderobe:1 par sorte jeans (uden slid, huller, perler, afblegning, måske lige en flot guld-knap og guld-lynlås, men intet andet)1 par mørkeblå jeans (uden slid, huller, perler, afblegning, måske lige en flot guld-knap og guld-lynlås, men intet andet)2 sorte toppe, en med brede stropper og en med smalle stropper2 hvide toppe, en med brede stropper og en med smalle stropper2 grå toppe, en med brede stropper og en med smalle stropper1 sort nederdel der er nem lige at hoppe i på en dag hvor kreativiteten udebliver1 trenchcoat1 lang cardigan i lækkert uld i mørkt materiale1 lang cardigan i lækkert uld i lyst materiale (har denne fra Malene Birger, købt på udsalg)1 par sorte casual business-bukser med pressefoldEt par T-shirts i hvid, beige, mørkeblå, sort, sort og lys og mørk gråEt par guld stilletter (ALLE skal have sådan et par i skabet - hvis man altså kan lide stilletter)Et par sorte stilletterET par nude stilletter (sko i hudfarve/nude får dig til at syne højere)Skærmbillede 2016-06-28 kl. 22.02.45

Annoncelink: Basis nederdel fra Malene Birger her 

  Pointen med en god basis-garderobe er at undgå tøjkriser. Hvis fundamentet er på plads, er det utrolig nemt lige at smide en halskæde på, en læderjakke eller et par stilletter, og så kommer lækkerheds-følelsen helt af sig selv, også på en dårlig dag. Du har altid noget lækkert at tage på, og du går aldrig galt i byen i noget stilrent basis-tøj der er peppet op med øreringe, tørklæde, stilletter eller hat.Det er vigtigt at dit basis-tøj sidder godt og at du føler dig 100% godt tilpas i det. Derfor kan du bruge dette lille shoppe-trick når du handler:Hvis du er i tvivl, er du i virkeligheden ikke i tvivl! (ergo er det et nej). Nej, du smider ikke lige de der 5 kilo, og hvis du gør, så lur mig om du ikke vil ud og have noget nyt tøj der passer til din nye krop. Køb til til den smækre krop du har lige præcis nu. Hvis du ikke føler dig som en gudinde (eller ville føle dig lækker i den sag du prøver foran Nik og Jay), så dur den altså ikke. Det skal være sådan så du tænker "hold da kæft hvor er jeg lækker i den kjole/de jeans und so weiter).Har du gode basis-tips til os andre? Noget du gerne vil dele? Så smid en kommentar eller et link eller et fif, så bliver alle glade!Go' shopping!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe