Lidt omvendt psykologi med universet og en umulig uge der gak

IMG_9333Hvis mit liv lige nu skulle have en temasang, så skulle det være et mix af "I'm so excited, I just can't hide it" og Anders Matthesens "Min tavse triste søster fra Polen, nu med endnu mere gråvejr og regn der bare klasker mod ruden", eller hvad den hedder. Jeg har været lidt tavs på bloggen de seneste dage, og det har jeg fordi jeg stort set ikke har sovet siden torsdag. Jeg er så træt, men samtidig så glad, fordi min lille ninja endelig har fået ro og er faldet i søvn.Nu er der rødvin i glasset og tændt stearinlys i hele stuen. Den smule mor-tid jeg endelig har fået, skal nydes for fuld skrue. Vin, lys og hygge. Hvis en bestemt herre lige kom forbi i aften var det nu der skulle ske et ordentligt skrald. Men det bliver en anden dag. Så derfor står der blogging, rødvin og hygge på programmet.Det har været en hård uge. Vi lagde ud med noget 39,2-3stykker i mandags, havde lige to gode dage, og så mistede Emsen stemmen og hovedet blev fyldt med snot. Hun har været pyldret og i dårligt humør siden torsdag, og har stort set ikke sovet. Vågner klokken 5.00 og falder i søvn kl 22-23 stykker. Sover kun få lure i løbet af dagen. Da hun så kvitterede med at bide mig hårdt i brystvorten i går, var jeg så træt og udmattet at jeg skreg tilbage "SÅ STOPPE DU KRAFTEDME!!!!" Hun vil op til mig og sidde, men når hun kommer op vil hun ikke alligevel, rastløshed, utilpashed, varmeknopper, selvom hun ikke har tøj på. Generelt bare dårlig. Det endte med at jeg stak hende min telefon i går og så kunne hun ellers se alt om minions på Youtube. Jeg lagde mig ved siden af og småbludede, for bare at lade en lille smule op.I dag gik det lidt bedre, men vi endte alligevel med at være 3 timer hos vagtlægen. Ikke nogen rar oplevelse på nogen måde. Long story short, Emsen er ikke alvorligt syg, ikke dehydreret, men hun har fået et par rumpe-raketter med hjem (stikpiller), og de tager lige det værste. Så nu sover hun, og vi har både været ude og gå en tur i dag og har grinet og leget lidt med Geert-Norbert-Bob (hendes egen strikkede minion).Da jeg skulle putte hende anede jeg ikke mine levende råd. Jeg kunne næsten ikke overskue endnu en puttesceance der tog 2-3 timer. Kender du det hvor du prøver at køre noget omvendt psykologi af på universet? Hvor du tænker "det tager GARANTERET maaaaaaange timer at få Emsen til at sove i nat, det er jeg bare totalt forberedt på!" og så håbe på at universet falder i med begge ben og tænker "HA! Hun kan tro det bliver en løgn i hendes mund, nu får vi Ems til at sove i løbet af 10 minutter!" og så var det i virkeligheden dig der vandt? Eller er det bare mig der kører den slags hjerne-spin af all by myself?IMG_9346Men jeg er sådan helt grundglad, egentlig. For hun sover og vi har haft masser af dejlige oplevelser denne uge. Og selvom det hele snappede i går, så kan jeg på en måde godt rumme det. Jeg skal nok betale de terapi-timer der skal til at fixe Emsen igen når hun bliver gammel, og har traumer af at hendes psyko-overtrætte-torturerede mor har råbt af hende.Jeg har også spist komfritter og har givet mit 11 måneder gamle barn et par slurke Cola i dag. Jeg gider kun læse din hadefulde kommentar om det hvis du på nogen måde har stået i mine sko de sidste 7 dage. Ellers hører jeg kun stilhed fra dig.Ah! Nu vil jeg nyde mit glas vino og lidt mor-tid og nyde resterne af solen der går ned.Har du haft en god weekend?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe