Mine 5 u-undværlige lækre økoprodukter til mor og barn i hverdagen

Dette indlæg indeholder affiliate links / reklamelinks

Skærmbillede 2016-06-05 kl. 23.58.36

Når det kommer til skønhed, hud og krops-pleje, så er jeg ret mandet, hvad det angår. Jeg vil helst have et enkelt produkt der kan det hele, og det skal bare virke. Ikke en masse dårlig kemi, bare noget lækkert der gør det, som det siger det kan.

Står du og mangler lidt lækkert nyt til dig og din baby, måske gerne noget I kan bruge begge to? Eller mangler du ideer til den perfekte barselsgave, så kan du bruge en eller alle af disse labre must-haves. Din veninde/søster/moster/dig selv vil elske dig for dine gaver! (husk nu at få dem pakket ind, især hvis det er til dig selv!)

Skærmbillede 2016-06-05 kl. 23.54.31

Weleda stretch mark massage olie - find den her hos helsebixen

Jeg har skrevet om den mange gange efterhånden, og bliv nu ikke bange, du siger ikke "fede ko" ved at give denne som gave, den er bare SÅ lækker. Jeg fik den i gave under min graviditet, og jeg har været afhængig af den, dens effekt og dens ubeskriveligt lækre duft lige siden. Jeg smører både Emsen og mig selv ind i den, og den er god som massage-olie. Den forhindrer ikke stræk-mærker, det er der intet der gør da det er dine gener der bestemmer om du får strækmærker eller ej, så spild ikke dine penge på cremer der lover til højre og venstre. Denne skal du købe fordi du ønsker en olie der får dig til at føle at du ligger på et spa-sted ved Maldiverne og bliver forkælet fra top-til tå, også selvom du har bunker af vasketøj liggende, og din butler indtil videre er imaginær. God gave. God til dig selv.

Skærmbillede 2016-06-06 kl. 00.08.22

Clipper Te - find alle varianterne her hos helsebixen

Clipper te er af høj kvalitet og økologisk. Jeg begyndte at drikke Clipper Te da jeg var på juice-kur, og blev anbefalet at anvende te fra Clipper. De er koffeinfrie og uden skidt og møg. De er virkelig lækre og har en fyldig smag. Jeg elsker en kop te om aftenen, og der er altid Clipper te til mine gæster i penthousen for Rockerfrøer her i Lyngby

Skærmbillede 2016-06-06 kl. 00.13.20

Mucokehl - god til alt - salve find den her hos helsebixen

Jeg kender en falckredder der samtidig er heipraktiker, og han anbefalede denne salve til alt. Til sår, til rifter, til skadet hud, til røde numser. Og jeg kan kun sige en ting: den virker. Vi har ikke ret mange lægemidler i huset, men vi har altid denne salve hjemme, da den er et musthave hjemme hos os. Den er nem at have med på rejser (den går igennem kontrollen i lufthavnen) og den redder bare lige en rød-numse dag eller en kradsemærke-dag.

Skærmbillede 2016-06-06 kl. 00.17.56

Ellas Smoothies - find dem her hos helsebixen

Nøj hvor gad jeg godt være en der lavede ALT selv, men det er jeg ikke og det bliver jeg aldrig. Derfor er jeg rigtig glad for at der er et sundt og økologisk alternativ til mor-typer, som mig, der ofte er på farten og lige skal have noget sundt og hurtigt at give ungen, uden at det sætter sig på samvittigheden som en tæge. Nope. Det er der ikke noget af, for Ellas har lavet lækker sund smoothies, og de er nemme at tage med. Jeg køber gerne 10 ad gangen og har dem altid med når vi transporttiden er lidt længere end normalt

Skærmbillede 2016-06-06 kl. 00.22.14

EyeQ fiskeolie - find den her hos helsebixen

Olie er vigtigt, og fiskeolie er vigtigt for din og dit barns hjerne. Derfor bruger jeg, udover livets olie (find det her), også fiskeolie i vores daglige juicer og smoothies. Olien styrker hjernen og giver os vigtige tilskud til overskud og energi.

Her er en god starter-pack til din gravide veninde eller til dig selv eller til en mod du kender, der godt kunne bruge en lille pleasure-injection (lille hint, det kunne de alle!)

Hvad er dit uundværlige øko-tip?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe