Emsens mobile varmestue

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Voksi Ida Ising / Sponsoreret indhold

IMG_5804Den svane du ser på billedet, den skal man ikke lade sig narre af! Det er en top agressiv ninja-svane der ligger på lur og hvæser og løber efter dig! Jeg siger det bare.Emsen har fået sin egen transportable überlækre varmestue! Du kender garanteret Voksiposen allerede (ellers kan du læse om den her). Voksiposen har indtil nu haft et klassisk og lækkert design (som jeg er vild med), men nu har de oppet sig lidt, og har gjort køreposerne markant mere personlige, så du både har mulighed for stjerner og pingviner og farve-splash og stiber og og og. Her er tre af mine yndlingsstyles:1: Den stribede model (se den her), som Emsen og jeg har:IMG_5799 2. Stjernerne. Hvem er ikke vild med stjerner? (se den her)Skærmbillede 2016-03-15 kl. 20.43.343. Voksi bloom splash (find den her)Skærmbillede 2016-03-15 kl. 20.44.52Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg er kæmpefan. Materialet er let og lækkert, designet er smukt (og opsigtsvækkende hvis man er til de slags... og det er jeg, vi må gerne larme lidt i gadebilledet), og så er den bare superpraktisk. Jeg bruger min kørepose sammen med min babyjogger, og Emsen er faktisk glad for at sidde der, og hun HADER normalt at være spændt fast til... ja... alt, autostol, barnevogn, klapvogn. Men indtil videre går det rigtig godt med Voksien og med klapvognen.Er du glad for din Voksipose?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe