Den nye underbo: hvad er der med dig og underboer, Anne?

IMG_5854 1Her i Lyngby, hvor vi bor, har vi fået en ny underbo. Jeg ved ikke hvad der er med mig og underboer, men i hvert fald er hun en skøn dame, lidt småtosset, men det er jeg jo også, så det passer fint.En aften (lidt i midnat) kom hun med brød til mig. Det foregik sådan her.Hun banker på.Klokken er 23.47Jeg tænker "hvem fan* er det?"Jeg åbnerHun står derude, storsmilende, med favnen fuld af gammelt brød"Jeg tænke du kunne bruge noget brød der snart er for gammelt?""Mmmm, ikke rigtigt, vi har masser af mad""Nå, så du er blevet alene-mor?""Næh, det har jeg været hele tiden""Nå men så smider jeg det bare ud""Ved du hvad, jeg kan fodre ænderne med det, jeg skal nok tage det""God ide, godnat""godnat"Og så gik jeg i seng. I sidste uge havde hun lagt to cd'er i min postkasse. Og i dag lå der så en lille pakke balloner.Jeg passer så godt ind her! Har du haft en sjov nabo engang? (eller måske er du velsignet med en nu?) Do tell the story!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe