Nik og Jay rydder og i mit skab, skal de også rydde op i dit?

19141_largeNu er der kun ganske kort tid til at Emsen og jeg flytter. I den forbindelse er jeg ved at rydde ud i alle mine ting (det har jeg været i gang med i ca 4 år nu, men det er som om jeg ikke helt bliver færdig). Jeg synes ikke helt det er så nemt som jeg havde regnet med. Tøj, sko, bøger, ting osv, alt skal sorteres og jeg vil hverken have noget med, der har dårlig energi, eller som jeg ikke rigtigt bruger længere.Så havde jeg besøg af min smukke kloge veninde Lone (tjek hende ud, hun er inspirerende og fantastisk) i går. Hun gav mig et virkelig godt tip, som jeg simpelthen er nødt til at dele med dig også. Når hun rydder op derhjemme, og smider ting ud, så har hun sådan en "Nik og Jay" standard. Andre har dronningen, paven, Justin Bieber eller Usher. Hun må ikke have noget i sit klædeskab som hun ikke ville have på foran Nik og Jay, hvis de lige kom forbi hjemme hos hende.Vupti! Det er dælme smart. Pludselig er det meget meget nemt at rydde ud, både i mit sportstøj (der røg en hel sæk ud i går), i mine kjoler, i mine sko og i mine ting, der står fremme. Er det Nika&Jay friendly?Lige med hensyn til bøger tror jeg nok jeg skal vælge nogle andre end Nik og Jay. Men jeg har helt sikkert brug for at rydde ud. Før jul gav jeg stort set alle mine selvudviklingsbøger væk (og der var MANGE). Jeg har ikke læst en eneste af dem, og det eneste de gør for mig, er at minde mig om at jeg ikke er helt god nok som jeg er. Så ud med dem. Jeg har masser af selvudvikling i livet, jeg behøver ikke også læse om det. Især ikke når jeg arbejder med det i min egen virksomhed. Og man kan jo altid tage et kursus hvis det er.Hvem er dine "Nik&Jays"?Og hvad er dine bedste ryd ud i hjemmet tips?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe