Det her anbefales ikke i en eneste babybog, men det virker!

IMG_3100Dette blogindlæg virker bedst hvis du selv tilsætter en "TV (deu deu deu deu.... deu deu) SHOP" stemme inde i dit hoved mens du læser.Okay. Kender du det? Du har en lille baby, og babyen vil bare ikke sove. Du har prøvet alt det der normalt virker. Du har prøvet amning, mad, grød, slyngevugge, ae, lade barnet være, lade barnet køre sig selv helt træt og i søvn (virker ALDRIG for mit barn) og 117 andre ting. Men dit barn vil bare ikke sove. Søvn er det værste jizzle nogensinde. Nederen. Adrr. Bvdrr. Bæh buh, niente, nein danke.Men så fik du øje på diiiiiiiiiiiiiiin VOKSIPOSE... OG dit morgenhår. Du kiggede ud af vinduet og opdagede at den nye istid er på vej henover Danmark. Din baby kigger på dig med trætte trætte øjne, og du ved bare inderst inde at hun tænker "mor, mor, vil du ikke godt hjælpe mig igennem, over på den anden side, over to the dark side, der hvor drømmene bor?" og du tænker "selvfølgelig min skat, jeg vil gøre alt for dig min snuttenusseputtebajs" (fraklip: du tænker "sov nu for helvede din neonfisk!").Du tager nu barnet, putter hende i voksiposen, giver hende en fin lille hue på, og så går du simpelthen frem og tilbage i lejligheden i 40 minutter, mens du gør alt for at give din lille baby den nyeste 3D oplevelse af filmen "Turen med barnevognen på grusstien i Hellerup".IMG_3099 Pludselig sover barnet. Din ryg er skæv, dine arme er lige blevet en halv meter længere, du er så udmattet at du ikke længere ved hvad du skal gøre af dig selv. Du orker ikke engang at skifte det sengetøj der både har fået tis, gylp, bæ og sved på sig. Du sætter dig foran computeren. Dine fingre virker heldigvis stadigvæk. Du skriver dette blogindlæg.Det kaldes Voksi-3D-Emsen-metoden. Mild og nænsom mod børn.Har du prøvet den derhjemme?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe