En lille selvtillids-booster (som mor eller bare som menneske)

en lille selvtillidsbooster deppeandthelostsock

For præcis 9 uger siden kom min datter til verden. For præcis 9 uger siden blev jeg født som mor. Jeg har altså kun 9 ugers erfaring med at være forældre, og dermed ansvarlig for et andet liv end mit eget. Hvis der er en ting jeg har lært, så er det, at det letteste i verden er at dømme sig selv ude som mor. Mand, hvor er det nemt. Især hvis man begynder at sammenligne sig selv med andre mødre. Gerne på de sociale medier, hvor det som bekendt er det letteste sted at iscenesætte noget.

Det vi ser på de sociale medier er sjældent "behind the camera". Det vi ser på de sociale medier (Instagram, FB, Pinterest, Blogs osv) er i 99% af tilfældene de andres high lights. Husk dig lige på det næste gang du sidder og slår dig selv i hovedet over ikke at være god nok.

Selvom jeg skriver om ærlighed, skriver jeg jo ikke om ALT hvad der foregår af fede og nederen ting i mit liv. Jeg vil da også langt hellere dele alle de skønne ting der får mig til at stråle og se godt ud. Yay! Det ville være totalt fest og lagkage-agtigt. Men jeg har en (personlig) regel om at hvis jeg skammer mig over noget i mit liv så SKAL jeg skrive om det. Skammens pris er aldrig værd at betale. Så derfor skriver jeg om de svære ting også. Og i den forbindelse har jeg lavet en lille video, som du måske kan bruge. Kvaliteten er ikke den bedste i verden, men budskabet er.

N'joy!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=uNOUb4iaJVE[/embed]

Så selvom jeg ikke er ældre end 9 uger som mor, så har jeg lært et helt univers af viden (føles det som om), hvis jeg sammenligner mig selv med Anne, der lå i barselshelvede på afdelingen for komplicerede fødsler på Hvidovre sygehus. Jeg havde ikke udviklet min mavefornemmelse som mor endnu. "Lyt til din mavefornemmelse, Anne" - jamen jeg HAR ikke en mor-mavefornemmelse endnu, den siger intet! Hvad er det jeg skal lytte til?

Hvis jeg sammenligner mig selv med Anne for en måned siden, så har jeg også lært helt vildt meget. Tænk hvor meget jeg må vide om en måned. Det er dejligt!

Jeg er god nok - og det er du også!

Hvad er dit selvtillidsboost?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe