Gravid, fab and shit!

Gravid, fab and shit!Arghh jeg synes det der med graviditets-tøj er lidt træls, som man siger. Jeg elsker min garderobe, derfor har jeg egentlig ikke investeret i ret meget gravid-tøj, men har derimod fundet alt mit oversized tøj frem.Min dagligdag består af møder (på cafe eller i dyrehaven - elsker at være ude), skype-sessioner med mine private kunder (der skal jeg jo kun være pæn fra maven og opefter), foredrag (her skal jeg se lidt tjekket ud) og kurser og undervisning (casual klædt) Her er lidt af det jeg går i til daglig: 

Ting der er irriterende ved en stor mave:1. Jeg har svært ved at få sokker på. Det værste er at opdage at jeg IKKE har taget sokker på, mens mine jeans sidder på. Crap! Så er det endnu sværere at få sokker på.2. At få sneakers på.3. At maven i starten bare lignede en ordentlig klump fedt. Nu er den så småt ved at blive gravid-rund.4. Det er nødvendigt at ligge på ryggen, som en omvendt ko, og tage benene op i vejret, når du skal have støvler på. MUH!5. Hvis toppe/trøjer er for korte, så "falder maven ud" under den, og det ser ud som om man har en lækker stor ølvom. Til gengæld er der nogle ting der er virkelig lækkert ved at have en stor mave:1. Du skal ALDRIG trække maven ind. Det er enormt befriende!2. Du kan give den gas med stramme bluser og toppe, muffintoppe osv er ikke noget du bekymrer dig om et eneste sekund.3. Du får meget positiv respons på din mave. Folk nikker og smiler når du går der og strutter med maven. Det er en af årsagerne (hvis man lige ser bort fra kvalmen) til at jeg kunne ønske at være gravid altid.4. Jeg synes tit man som kurvet kvinde bliver mere flommet i oversized toppe. Men nu hvor maven er med til at markere endnu en bule på overkroppen er det som om oversized tøj ligefrem virker tjekket.5. Working that blazer! Mine læderjakker og blazee ser en ny slags cool ud når det rå læder bliver mikset med den bløde runde mave. Jeg elsker det look. Biker-chick møder Michelinmanden! Hvem er du såh'n stilmæssigt inspireret af når det kommer til graviditets-look?