Gravid fotografering, en dag på fotoshoot med Stylize

Gravid fotografering, en dag på fotoshoot med Stylize

Et af de gode råd jeg har lyttet til, er at få taget billeder af min gravide mave. Jeg ved jo aldrig hvornår, og om, jeg bliver gravid igen, og rigtig mange mødre i min omgangskreds fortæller at de er enormt glade for de billeder de har fået taget af maven mens babyen lå derinde og pruttede. Eller hvad den nu gjorde.

Efter at have aflært min frygt for kameraer (og for at se dum ud), elsker jeg at få taget billeder, især at kreative og dygtige fotografer, så da Heidi fra Stylize (find hende her) meldte sig på banen, da jeg søgte en fotograf, sprang jeg straks til. Heidi har i øvrigt rigtig gode priser lige nu, så smut lige forbi hendes hjemmeside og tjek hendes arbejde ud.

 

Når jeg skal have taget billeder er følgende ting meget vigtige for mig:

1. At fotografen er rolig og tager styringen

2. At fotografen guider mig, og selv holder øje med om der er detajer der ser mærkelige ud

3. At vi har en fælles aftale om hvilke billeder der kommer på fotografens hjemmeside

4. At jeg har medindflydelse på resultatet og kan komme med ideer

5. Sidst, men ikke mindst, at billederne naturligvis bliver rigtig gode, så jeg har lyst til at vise dem.

Heidi levede op til alle 5 kriterier, vi havde det sjovt, og vi prøvede en masse sjove ideer af, det meste fungerede, og noget fungerede ikke rigtigt. For mig er det fedt at prøve grænser af, så jeg går med ind i fotografens "playground", og hvis vi ikke prøver noget af der ikke fungerer, så har vi ikke prøvet nok.

 

Her er et par af billederne, jeg er superglad for dem, og glæder mig til at få dem indarbejdet i bloggen, så der er flere billeder af maven rundt omkring.

Håber du kan lide dem :)

Rigtig god fredag aften!

KH Anne