Gravid med sin underbo

D, 10 oktober 2014 lagde jeg denne historie på facebook. Jeg havde ingen ide om at den ville blive landskendt og gå viralt.

 

Ok, her kommer historien. Det er den længste update jeg nogensinde har skrevet, men det er første gang i mit liv skal jeg skrive et rigtigt eventyr?

Hvis du nu ikke lige kender mig så godt endnu, så kommer der lige en kort intro forud for historien.

Anne Deppe, baggrund som overgrebsoffer fra jeg var 6 til jeg var 27, tidligere hashvrag og kriminel, var ikke sikker på jeg nogensinde ville fylde 25, fordi jeg havde et dybtfølt ønske om at dø da jeg var barn.

I dag. Har vendt min egen historie og lever af at hjælpe virksomheder og kickass personer med at gøre det samme. Selvstændig, lever af at lave præcis det jeg drømmer om (erhvervscoaching, salgstræning og lederudvikling, deppetv og alt mulig andet megafedt), er bange og mærkelig og forvirret og usikker præcis ligesom alle andre, jeg fortæller bare offentligt om det hver gang det sker. 

Og så bruger jeg str. 38,5 i sko, har 4 tattoveringer og ejer hverken TV eller badevægt. Min tandbørste er pt. Gul. 

Vil så gerne dele historien om min graviditet, fordi jeg i 10 år har troet jeg var steril. Og fordi historien bare er fucking vanvittig.

 

Og sådan begyndte det

For nogle måneder siden flyttede jeg til Hellerup. Vanvittige ting er sket, både med mig og mit firma siden jeg flyttede. Kun gode ting, men gode ting kan også være hårde.

Jeg har datet nogle virkelig dejlige fyre, og med min historik som overgrebsoffer gennem en stor del af mit liv, er det et ret stort spring at tiltrække inspirerende, skønne, dejlige, sjove og megaseje mænd (you know who you are). For første gang i mit liv slog det mig at jeg jo selv kan vælge hvem jeg vil være sammen med, at jeg ikke er en genstand der skal stå til rådighed. Så jeg valgte dem ?alle sammen? (nu lyder det som om der var vildt mange, det var der altså ikke).

Kort efter jeg flyttede ind, skrev jeg et brev til min underbo: Kære underbo. Jeg er lige flyttet ind, og jeg er træt af at føle mig tyk, så jeg har investeret i sådan noget hjemmetræning. Men det kræver altså at jeg hopper lidt rundt, og jeg vil jo ikke genere dig, så vil du ikke love at du kommer op og siger til hvis det larmer for meget? KH Anne og så mit telefonnummer. Ned i postkassen med brevet.

Samme aften får jeg denne megaseje sms (se billedet)

Jeg tænker ikke mere over det, dater lidt videre, har en fest med mit liv og prøver at følge med, for alt går pludselig meget stærkt.

En dag er jeg til barnedåb hos den smukkeste baby, min lille niece E, og skal direkte videre til 40 års fødselsdag hos en veninde. Har en dejlig dag, og omkring midnat kan jeg mærke at jeg skal hjem. Gå mens festen er bedst, og have lykkefølelsen med hele vejen hjem. Jeg tuller ud på gaden i min fine rosa prinsessekjole, mine høje sorte sko, ingen jakke, for det er stadig lunt om aftenen, og hopper på en bus mod østerbro.

Typisk mig at jeg død og pine skal finde en bestemt lyd i et Michael Jackson nummer, så jeg sidder helt nørdet og koncentreret og misser selvfølgelig både mit stop og min næste bus ved trianglen. Mig af bussen, og så må jeg gå et par stop tilbage i mine høje hæle, og vente på den næste bus.

Er totalt zen omkring det, for jeg er bare glad og fyldt med kærlighed og glade minder fra dagen.

?Undskyld unge dame, kan De ikke fortælle mig hvornår den næste bus kører, jeg kan simpelthen ikke se de små bogstaver?.

Jo selvfølgelig. Jeg falder i snak med den nydelige ældre herre, som bor i Klampenborg, er tidligere overretssagfører, og har været til gammel elevfest på Østerbro. Vi når lige at udveksle livshistorier på de 9 minutter vi skal vente på 1A mod hellerup, da manden rækker hånden frem mod mig og siger

?For resten, jeg hedder Emil, må jeg spørge hvad du hedder??

?Ja selvfølgelig, jeg hedder Anne?

I samme sekund går en ung fyr forbi mig, stopper op, hører mig sige mit navn til Emil, og siger ?Hedder du Anne Deppe??

?Ja??

?Så er jeg vistnok din underbo?

?Ej hvor vildt, fedt fedt fedt, og vildt du kunne kende mig!?

Overretssagfører Emil, underbo og coachninja Anne Deppe stiger på 1A mod Hellerup. Min underbo spørger

?Altså, er det ikke lidt åndssvagt at vi ikke går ud og tager en øl når vi nu alligevel er oppe begge to??

Det kunne jeg jo kun give ham ret i, så vi sagde farvel til Emil, og hoppede af bussen, tog ned på Bopa plads og ind og danse på Pixie.

Det blev vitterligt kun til en enkelt øl, til gengæld dansede vi hele natten, og jeg følte mig som den smukkeste danseprinsesse i hele verden. Havde smidt skoene og fordi min underbo alligevel var så god til at danse, gav jeg bare slip på kontrollen og lod kroppen danse frit (hvilket er noget jeg normalt har sindssyg svært ved).

Vi besluttede os for at gå hjem, og han spurgte om ikke vi skulle gå, så langt er der heller ikke til Hellerup. Vi snakkede om alt og ingenting, og jeg fattede som sædvanligt ingenting når det kommer til signaler mellem mænd og kvinder.

?SHHHHH! STOP, jeg kan høre noget vand!?? sagde jeg. (jeg har en ting med vand og lyden af vand)

Jeg stoppede op, han tog min hånd og vi gik ind i en baggård med et lille springvand, væk fra gadelygterne. Jeg stod med bare tæer i det dugvåde græs, han kiggede på mig, og så kyssede han mig.

Da det gik op for mig hvad der skete, soppede jeg op og pointerede lige at han jo er min underbo, og om det nu var en god ide??

?Det kan jeg jo ikke gøre for, og jeg synes nu engang at du er pissedejlig? og det havde manden jo ret i, så vi kyssede videre.

Da vi kom hjem skete der følgende.

?Anne, du sover nede hos mig, for dine forældre sover oppe i din lejlighed, men jeg vil gerne lære dig at kende, så der kommer til at ske følgende. Jeg finder boxershorts og en T-shirt til dig, jeg går ud i køkkenet mens du skifter, og så sover du her ved siden af mig?

Og nøjagtig dét kom til at ske. Intet andet.

Dagen efter var vi ude og gå en tur og jeg fortalte ham at jeg også ser en anden og jeg er nødt til at finde ud af hvad der sker.

Han var forstående, men samtidig også ?find lige ud af hvad du vil? agtig. Så det gjorde jeg.

Jeg blev afklaret med den anden (de to andre) jeg så, samtidig med at jeg faktisk var glad for at have sagt ?fuck dig? til min indre hellige ko der havde plaget mig med at ?man ser altså ikke flere mænd på en gang Anne, for så er man en billig en?. Jo, det gør man, og man er ikke en skid billig, man er bare fri og åben for universet og hvad der nu måtte ske (fuck gamle lorteregler!), især når man ikke er gift eller kærester med nogen af dem og faktisk er ærlig omkring det. Bum! Sådan er reglerne altså fra nu af, så flet næbbet!

Nu kommer der lige en lille sidebemærkning. D. 13 september skulle jeg have været i San Francisco på businesstrip. Allerede for flere måneder siden vidste jeg at jeg ikke skulle af sted. Alt var betalt, alt var planlagt, men jeg vidste bare jeg ikke skulle af sted. Jeg måtte desværre skuffe en skøn veninde og aflyse turen. Både fordi jeg havde for meget business (kan man have det?) herhjemme, og fordi jeg bare kunne mærke at jeg ikke skulle af sted. San Fran går alligevel ingen vegne.

Nå? min underbo skrev en sms om jeg havde lyst til at ses. Det ville jeg gerne.

Han: Er det en date?

Mig: Det er en danse-date?

Han: Godt, så det er altså en date?

Mig: Ja ja ja, det er en date 

D. 13 september om aftenen er jeg blevet gravid.
Jeg skulle så meget ikke til San Fran.

Dagen efter skulle min underbo hjem til det land han kommer fra, og vi har skrevet sammen i de 3 uger han har været væk. Vi havde kun den ene nat sammen.

Mandag i sidste uge skrev jeg en update på facebook: Kan man godt bruge muskelvarmer mod mega-ømme bryster? Flere rystede på hovedet over min tilsyneladende mangelfulde viden om at bryster jo ikke har muskler. NEJ DET VED JEG JO NOK GODT IKK?ÅH, men et eller andet skal der ske, for de føltes som to frosne kanonkugler. Flere af mine veninder skrev: ehmm, gider du ikke lige tjekke om du er gravid. Og jeg svarede med et ?øhh, det er jeg nok ikke vel, ttsk!?. Indtil jeg tænkte at jeg måske lige skulle tage en test og sige ?in your face, negativ, jeg kan jo ikke blive gravid!?.

Klokken 3. Om natten vågner jeg. Jeg går ud og tisser på den der pind, der kommer 2 streger med det samme, og jeg tænker ?nåmen det er jo fint, for der skal jo være 3 streger?. Jeg dykker ned i pakken, finder brugsmanualen til en graviditetest, og næh næh næh, der kommer ikke mere end 2 streger. 2 streger positiv.

Jeg tænker ?Du skal på scenen foran 2000 piger i falkonersalen lige om lidt? det her kan du simpelthen ikke deale med lige nu, ind og sove med dig!?. Men jeg kunne jo ikke sove, og jeg endte med at ringe til min mor fuldstændig i chok og uden svar på nogen ting.

Efter et par dage med virkelig mange snakke med virkelig mange forældre og par og singler, fik jeg ro, og kunne finde mig selv i alt det her. Altså så vidt muligt, for jeg føler ikke jeg har fundet andet end megaglæde!

I denne uge mødtes jeg med min underbo, velvidende at jeg skulle fortælle ham noget der, uanset hvad, ville forandre hans liv for altid. Den situation havde jeg aldrig nogensinde troet jeg skulle havne i. 

Samtalen forløb ret præcist sådan her. Jeg troppede op foran hans dør med en ananas og en pakke smør, og vi satte os ind i sofaen:

- Der er altså noget jeg skal sige til dig (mit hjerte var ved at gå i stå)
- Ja? (han sætter sig op) Er du okay Anne?
- Jeg er altså blevet gravid?
- FEDT!!! (pause) altså det er mit ikke?
- Jo
- FEDT, ej hvor vildt! Så vi skal være forældre?
- Ja
- WOW! Fuck hvor vildt. Altså Anne, jeg tror sgu vi bliver ret seje forældre. Du er rimelig kickass og jeg er rimelig kickass, og vi har begge to gode værdier. Det bliver awesome!
- Ej, hvor er jeg bare lettet over at du reagerer sådan
- Ja for fanden, jeg vidste slet ikke jeg kunne gøre nogen gravide (stolt bryst frem og lysende øjne!)
- Nå, jamen vi er jo ikke kærester eller noget, men hvad siger du til at vi lærer hinanden at kende og så ser vi hvad der sker. Måske går vi hen og bliver forelskede i hinanden undervejs? Vi kunne jo starte med at tage i den blå planet og se på nogle fisk?

Jeg skreg af grin. Det er den nemmeste svære samtale jeg nogensinde har taget. Jeg er op over begge ører imponeret over den mand, hans ro, hans livssyn og hans støtte til mig.

Og i dag har jeg postet den korte version af historien på facebook, og jeg er blevet overvældet af så sindssyg meget kærlighed fra venner, familie, facebookvenner, sms, opkald, beskeder og likes, at jeg næsten ikke kan være i mit eget system over det. Hold kæft hvor jeg elsker hver eneste af jer alle sammen. Virkelig! Det betyder så meget, jeg får så meget hjælp og kærlighed og opbakning allerede, at jeg bare ved at den der ligge breakdancer ninja bliver født ind i en kærlighedsring af mennesker (dig) og vil blive taget sig så meget af og løftet og elsket, at jeg ikke er det mindste bange for om det her nu kommer til at gå. Selv hvis jeg døde ville det barn være omgivet af kærlighed fra så mange seje mennesker.

Jeg ved ikke om det bare er mig der synes historien er vild, men det gør jeg, og jeg har sådan lyst til at dele den med dig, for den er så stor og fantastisk i mit liv, og når jeg fortæller den har jeg selv svært ved at tro på at den er sand. Jeg kunne dælme ikke have regnet det her ud selv, der sidder altså en tekstforfatter og scorer nogle 13taller oppe i himlen. Jeg har lært at når jeg giver slip og overlader mit liv til gud (ja, jeg er altså blevet sådan en der pludselig tror på gud), så kan der ske langt vildere ting end vi selv havde forestillet os.

Jeg glæder mig endnu mere til hver eneste dag af resten af mit liv end jeg gjorde i forvejen, og jeg er glad for du er en del af rejsen!

Tak fordi du læste med :)

Læs historien på Facebook, og læs alle de sjove/skønne

Læs historien på Se og Hør's hjemmeside her

Læs historien i MetroXpress her

Se interviewet med TV2 Lorry her (eller klik på billedet nedenfor)


billede og links