Gravid og kvalme helt ud i øjenvipperne

Gravid og kvalme helt ud i øjenvipperne

Når man har kvalme helt ud i øjenvipperne, uren hud efter alt det sukker der er blevet indtaget de sidste 14 dage, er megabagud med arbejde og bare føler sig lille uduelig og grim, så er de her ord ikke de værste at få hvisket ind i sit øre:

Ham:
"Anne, du er ikke bare smuk... du har de smukkeste øjne... din næse... dit ansigt... hele din udstråling, man bliver bare glad af at være sammen med dig, også selvom du synes du brokker dig og er utilstrækkelig. Jeg nyder at du ikke er helten hele tiden. Men det er ikke bare dit udseende...Anne, du giver folk håb... Du ønsker virkelig at se en forskel i verden og du knokler for det... du forandrer verden for mennesker der har brug for det, det er ikke bare dit arbejde, det er alt det du står for, dine holdninger, den du er, hele tiden. Jeg er virkelig virkelig stolt af dig, sådan helt ind i hjertet, du er meget meget inspirerende."

Mig: snøft Jamen jeg kommer jo til at være en sur kælling de næste 7 måneder?

Ham: Ved du hvad, jeg tror vi kommer til at grine meget. Du kan jo ikke engang lade være med at grine af dine hormoner nu, mens du er midt i dem...

Lykken er at have et menneske tæt på som ser mig når jeg selv er blind. Tak Humørikonet heart Jeg vil blive bedre til at gøre det samme for andre, for det føles virkelig virkelig virkelig rart.

Hvad jeg har gjort for at møde ham.... det aner jeg simpelthen ikke, men jeg er taknemmelig og glad