Hej. Velkommen til,

Frejamay November

| leverpostej exotic |

Solomomboss til 2 piger.
Livsglad, normkritisk, feminist og minimalist. Jeg hjemmeunderviser højt begavet barn på
morskolen.dk og podcaster på Helle for familien podcast.

Hope you have a nice stay!

Min oplevelse med tantra-massage hos Tantra Templet (sådan foregår det + Q&A)

Min oplevelse med tantra-massage hos Tantra Templet (sådan foregår det + Q&A)

Okay, det her er et emne som i VIRKELIG gerne vil høre MEGET mere om, kan jeg ligesom fornemme på mængden af spørgsmål om min oplevelse med tantra massage hos Tantra Templet. Det er derfor med stor glæde jeg i dag vil dele mit 3 timer lange kropseventyr med dig. Det har taget lidt tid at skrive, fordi jeg lige skulle lande efter at være taget hjem fra tantra massagen, men nu er jeg klar til at dele det hele med dig, og jeg har forsøgt at samle jeres spørgsmål og vil besvare dem løbende gennem dette blogindlæg. Vi må hellere lige få et par grundlæggende ting på plads inden jeg deler selve oplevelsen:

 

Hvad er tantra massage?

Der er sikkert mange før mig, der har defineret tantra massage, men min personlige oplevelse og beskrivelse af tantra massage, er denne

 

”Tantra massage er en dyb sensuel og erotisk massage, hvor du overgiver dig til din massør og til energien i rummet, og hvor du bliver rummet, æret og kommer i kontakt med din sjæl, din krop og alle dine celler. Det er udelukkende dig der modtager. Du får frigjort energi og får kontakt til dit inderste igen”.

 

Hvad er forskellen på almindelig massage og tantra massage?

Åh hvor skal jeg næsten starte? Jeg har prøvet begge dele flere gange, og de to ting kan slet ikke sammenlignes. Hvor almindelig massage er lidt som at bestille en håndværker til at fikse et rør, eller en massør til en smadret ryg eller afspænding, så er tantra-massage en dyb spirituel oplevelse som vil leve i dig i meget lang tid, måske endda forandre dig som menneske.

 

En massør masserer typisk din krop med sine hænder, og springer de intime områder over. I tantra massagen er der ingen forskel på nogen dele af din krop, og din massør vil, ligesom dig, heller ikke have tøj på, og vil bruge både sin egen krop, måske sit lange hår og sine sanser til at massere hele dig. Man kan ikke sammenligne en almindelig massage med en tantra-massage. Det svarer lidt til at sammenligne en tur i Meny med en tur i den blå lagune på Island. Not the same thing.

 

Hvad er forskellen på tantra sex og tantra massage?

Er tantra massage ikke bare langsom sex? Der er stor forskel på tantra massage og tantra sex. Tantra sex handler om at opnå en fælles spirituel oplevelse, hvor tantra massage handler om at der er en der giver og en der modtager. Jeg har, mig bekendt, aldrig prøvet tantra sex, men jeg har prøvet tantra massage et par gange nu, og jeg er kæmpe fan!

 

Tantra massage handler om dyb tillid, om at du er fuldstændig okay som du er, om at give slip på kontrol og alt det du går og bærer på, og om healing. Da jeg var gravid med Selinna, foreslog min jordemoder at jeg gav mig selv en tantra massage for at løsne op i min yoni (skeden), læs om oplevelsen her, og for at hele de seksuelle overgreb jeg har været igennem siden jeg var barn. Og det er faktisk årsagen til at det tog mig så enormt lang tid (10 år Niller!) at finde modet til at prøve tantra-massage. Jeg var så bange for at jeg ville opleve et nyt overgreb, for hvordan finder man ud af at man kan have dyb tillid til sin massør?

 

 

Det er også derfor min anbefaling UDELUKKENDE går på tantra templet. Jeg anbefaler ingen andre før jeg personligt har erfaring med dem, og jeg har kun prøvet dem fordi en jeg nærer dyb tillid til, hun har anbefalet dem til mig, og fordi hun rummede alle mine mange spørgsmål om tryghed, sikkerhed og tillid blev mødt, rummet og besvaret på fineste vis.

 

LAD VÆRE med at sige ja tak til Tantra-Poul på din messenger, der vil give dig en gratis omgang massage med sit stive lem. Jeg ved godt du ikke er så dum at du siger ja til den slags, men det er simpelthen så vigtigt du KUN vælger et sted du har 110% tillid til, ellers skal du tage dit gode tøj og gå.

 

Når det så er sagt, så er det her noget jeg ville ønske ALLE mennesker gav sig selv. Det er en gave at modtage så dyb, tillidsfuld, ærefuld, sensuel og magisk en oplevelse sammen med et andet menneske. Især efter corona, hvor vi alle har været mere eller mindre væk fra kram og nærhed, er det en god idé at tanke op i et trygt rum med dybt professionelle mennesker. Og nu vil jeg fortælle dig hvordan min tantra massage foregik.

 

Er du nervøs inden?

Jeg er nervøs inden. Som jeg skrev tidligere, så tog det min 10 år fra jeg første gang læste om tantra massage, til jeg endelig trådte ind ad døren til Tantra Templet første gang, og fik mig en oplevelse for livet. Jeg giver noget af ansvaret for min fuldstændig fantastiske oplevelse med hjemmefødsel af min datter til Tantra Templet, fordi de var med til at hele nogen af mine gamle overgrebstraumer. Nåja, og til dig der måske er ny læser. Jeg har overgreb i bagagen (soden jeg var barn), så jeg ved meget om hvor grænseoverskridende det her kan være, men hvis nysgerrigheden er der, så gå med den, og læs blogindlægget færdigt, og mærk så efter om det er kunne være noget for dig. Jeg deler et par gode tips du måske kan bruge i slutningen.

 

Da jeg tog afsted hjemmefra i fredags, var det som om jeg pludselig ikke helt kunne huske hvordan oplevelsen var sidste gang. Årsagen var min nervøsitet. Jeg er heller ikke et sted hvor jeg har det bedste forhold til min krop, fordi jeg har dulmet meget smerte med sukker det sidste halve år, og har taget på. Men jeg ved af erfaring at det faktisk netop er nu jeg skal give mig selv en tantra massage oplevelse, for det er jo her jeg har allermest brug for at blive æret og næret og opleve nærhed og selvkærlighed. Så selvom jeg var nervøs, ville jeg udnytte at jeg havde børnefri og alenetid, og 3 timer i et dejlig varmt rum med en skøn kvindelig massør, det var lige hvad jeg trængte til.

 

Jeg ankom, tog mine sko af og blev vist ind i det rum min massør og jeg skulle være i. Allerede ved at træde ind i templet, mærkede jeg roen sænke sig og trafikkens summe forsvinde. Vi startede med at snakke lidt. Hvad bringer dig hertil i dag? Hvad ønsker du at opnå med dagens massage? Hvordan har du det med yoni-massage? (vaginal massage). En fin snak fyldt med nærvær og lytten, og jeg fik fortalt at jeg stod lidt ved en skillevej (Læs hele historien her), og at jeg har brugt 7 år på at være noget for andre, og nu er tiden inde til at jeg er (meget) mere for mig selv, så dagens massaage havde til formål at kickstarte den proces for mig. Og så er jeg bare anspændt og trænger til at blive trykket godt igennem.

 

Da snakken er færdig bliver jeg tilbudt et bad. Det siger jeg altid ja til, både for at vaske fortiden af mig, og for massørens skyld. Det er rart at træde ind i rummet med en helt fin og ren krop.

 

Er man så helt nøgen?

Ja, jeg er helt nøgen. Jeg mener også hun er nøgen, eller også har hun trusser på, men jeg kan ærlig talt ikke huske det. Jeg fik bare lagt mig på sengen, og lyttede til de afslappende meditative toner i musikken, og nød varmen i rummet og massagen der langsomt begyndte.

 

Hvad hvis man tænker på alt muligt?

Mine tanker fløj rundt, især det første stykke tid. Jeg skal lige vænne mig til at lille nøgen i et rum med en fremmed kvinde, så det at overgive mig til processen og massagen, er en process i sig selv. Men det er en god proces, langsomt at slippe tankerne, og bevæge mit fokus ned i kroppen, og mærke hendes hænder på min krop, hendes tryk på mine arme, hendes arbejde med mine chakras, og min egen vejrtrækning der langsomt bliver langsommere og følger hendes mere og mere. Min massør var fantastisk til at skabe tryghed og langsomt bygge energien op. Selvom det er hende der giver og mig der modtager, oplever jeg stadig at energien i rummet er noget der opstår i fællesskab, selvom jeg jo ikke skal gøre andet end blot at modtage.

 

Langsomt arbejder hun sig igennem kroppen, altid med samtykke og mærken efter hvor jeg er, er hun i tvivl spørger hun. Det er jo sådan alt samvær med andre mennesker skulle foregå. Det er så enormt trygt og tillidsskabende, og aldrig grænseoverskridende.

 

Yoni massage (vaginal massage)

Da hun er nået til yoni-massagen spørger hun igen om jeg er parat til at modtage, og jeg siger ja. Hun løsner spændinger og masserer, ligesom hun har gjort på resten af min krop. Det er simpelthen så rart og forløsende. Er det seksuelt? Det oplever jeg ikke, men det er meget sensuelt. Jeg har ikke oplevelsen af at ”have været sammen med en kvinde” overhovedet, jeg har modtaget professionel og virkelig fantastisk tantra-massage, og har fået løsnet op i hele min krop, har fået næret og plejet min sjæl og ender med at være så afslappet at jeg ingen ide har om hvordan jeg nogensinde kommer ud af rummet igen, fordi alle mine celler bare slapper af. Det er som at træde ind i en helt anden dimension, og så bare slippe alt andet og flyde med energien rundt. Svært at beskrive, klart værd at opleve og give sig selv.

 

Er det ikke mega grænseoverskridende?

Det synes jeg simpelthen ikke. Jo hvis jeg opfatter det på en seksuel måde måske, men det er jo slet ikke det der er kontrakten. Kontrakten er en respektfuld og dyb massage, og det er også sådan jeg oplever det. En så kærlighedsfyldt og nærværende og respektfuld oplevelse. Der sidder vildt mange spændinger inde i kvindens skede, især hvis man har oplevet overgreb. Det at blive forløst der, og at have oplevelsen af at det kan være så rart og blidt og 100% samtykke baseret uden skyggen af skyld og skam, det er healing af kroppen på et særligt højt niveau, i hvert fald for mig.

 

Det er svært at beskrive mere præcist, da beskrivelsen jo taler til din hjerne og ikke til din krop, og tantra massagen er en total krop-oplevelse. Men jeg forsøger så godt jeg kan at beskrive hvad der sker.


Er 3 timer ikke længe?

Jo hvis man sidder i kø på motorvejen. Men ikke til tantra massage. Tiden forsvinder fuldstændig. Hvis du havde spurgt mig derinde, om jeg havde været der 1 time eller et døgn, så ville jeg ikke kunne svare. Tiden forsvinder. Verden udenfor forsvinder. Det eneste der er vigtigt er dig, energien med din massør og dette sekund lige nu. Alt andet er fuldstændig ligegyldigt.

 

 

Skal man kende til tantra inden man booker en massage?

Jeg har ikke læst en eneste bog om tantra. Jeg ved ikke noget om tantra, andet end mine oplevelser med tantra massagen, og et enkelt klip eller to fra Sex and the City, thats it. Men det behøver du heller ikke for at starte med en tantra massage, du kan starte lige præcis hvor du er nu. Hver gang jeg har modtaget tantra-massage har jeg lyst til at lære mere, vide mere, læse mere, fordi det univers bare kalder på mig, og fordi jeg jo tydeligt kan mærke hvor godt det er for min krop og sjæl at give den her gave til mig selv.

 

 

Hvordan kommer man sig over sin egen blufærdighed?

Jeg er som sagt ikke et sted lige nu hvor jeg bare knuselsker min krop. Jeg er slidt og knirker og skal blive ven med min krop igen. Og selvom jeg var nervøs i dag, så overgav jeg mig og tog alt mit tøj af, og lagde mig helt nøgen på sengen. Jeg ved, at jo mere tillid jeg viser og mærker, jo bedre er oplevelsen. Og der er INTET man skal! Der er samtykke hele vejen og jeg bliver hele tiden spurgt om jeg har lyst til at modtage. Jeg kan sige nej til alt, og rummet er så kærligt at det aldrig er farligt at sige nej.

 

En anden måde er at sige det højt. Sig hvad der fylder. ”jeg er bange for at tage mit tøj af” eller ”jeg er bange for hvad du tænker om min krop” eller ”jeg er bange for …”. Sig det, vær tro mod alt det du mærker, også frygten, jo mere du står ved dig selv og din frygt derinde, jo bedre kan din massør gribe dig og arbejde med dig. Og for nogen er det første skridt bare at have samtalen, og så gå hjem igen. Og det er helt okay. Alt er en proces, der er ingenting du skal.

 

Så jeg gik derfra, og blev hjemme i min egen energi et døgns tid. Så ikke nogen, var bare med mig selv, mærkede min egen krop og hvad massagen havde gjort for mig. I dagene efter, og nu ugen efter, kan jeg mærke min krop stadig arbejde og jeg begynder at tage bedre og bedre beslutninger for mig selv igen. Jeg er begyndt at skrive dagbog og kommunikere med min sjæl igen, en dialog der har været slukket lidt for længe, fordi det meste bare har handlet om at overleve.

 

Jeg er helt overbevist om at verden ville blive et langt bedre sted hvis langt flere mennesker gav sig selv den her oplevelse, som en tantra-massage er. Mange flere vil mærke sig selv, være kærligere mod sig selv og dermed også mod andre. Jeg er kommet i kontakt med at travlhed ikke bidrager med noget som helst i mit liv. At min rigdom er min forbindelse til mine børn og til de dejlige mennesker jeg er så heldig at have i mit liv. Måske en dag jeg også finder kærligheden og en at dele livet med. Men lige nu vil jeg bruge min tid på at prioritere mig selv, skrive i min dagbog, lave mere yoga, kigge mere på himlen og tænde flere stearinlys om aftenen. Danse mere og ære mig selv mere. Jeg gør så meget for så mange mennesker, det er min fornemste opgave at passe meget meget bedre på mig selv. Og den rejse er der sat det kærligste skub i efter 3 timers ubeskrivelig vidunderlig tantra massage hos Tantra Templet.

 

Skriv endelig hvis du har spørgsmål <3

 

Når vi hverken er det ene eller det andet sted i livet, hvor er vi så?

Når vi hverken er det ene eller det andet sted i livet, hvor er vi så?

Jeg er blevet skilt

Jeg er blevet skilt