Hej. Velkommen til,

Frejamay November

| leverpostej exotic |

Solomomboss til 2 piger.
Livsglad, normkritisk, feminist og minimalist. Jeg hjemmeunderviser højt begavet barn på
morskolen.dk og podcaster på Helle for familien podcast.

Hope you have a nice stay!

3 KÆMPE fordele ved at kaste op, have invaliderende døgnkvalme og være hormonel (på samme tid)

skaermbillede-2017-12-04-kl-18-54-48Personen på billedet kunne godt være mig, bortset fra at jeg meget sjældent når at iføre mig make-up om morgenen lige pt (læs: de seneste 4 måneder). Men det er cirka sådan jeg føler mig hver dag, bortset fra at mit hår sidder ret godt (selv morgenhårsversionen), men det skyldes en klasse klipning fra min nye frisør i Lyngby.As we speak sidder jeg med feber, halsbrand, kvalme og totalitær træthed i alle celler. Jeg er SÅ TRÆT af at have det dårligt, men faktisk (tro det eller ej), er der gode ting ved at have det så skidt. Jeg mindes at have skrevet et lignende indlæg sidste gang jeg var gravid, men nu skriver jeg lige et igen. Gentagelse er godt, dobbelt gentagelse er dobbelt så godt.Der er nemlig fordele ved at have det dårligt, og her har jeg samlet 3 af de vigtigste:

  1. Når du har det kronisk gravid-skidt bliver din lunte ULTRAKORT og du bliver helt utrolig hurtigt træt at pis. Det er især en fordel hvis du, som jeg, er vant til at være meget large og diplomatisk, eksempelvis med dine følgere på facebook eller med dine bekendte i din omgangskreds. Pludselig er der ikke så meget ekstra at give af, og det ekstra der er, det ryger ned i hatten på min datter og de mennesker jeg har tæt på mig. Og lidt mig selv (hvis der mod forventning skulle være mere tilbage). Og ved du hvad? Det er enormt befriende bare at sige fra. Ahhhhhh, og hold så kæft, tak.
  2. Man behøver ikke anstrenge sig, man kan bare skyde skylden på hormonerne (hvilket jo faktisk er helt fair). Hvis man nogensinde må opføre sig kortluntet, så er det nu. Jeg var for nyligt i Joe and the Juice i Odense, og her havde de ikke lige fanget at jeg var gravid (Joe and the Juice plejer altid at være søde til at komme ned med juicen hvis de øjner en tyk mave eller en barnevogn - thumbs up drenge!), så jeg spurgte pænt, og de var totalt imødekommende og sagde "Ja selvfølgelig". Det er at spørge om man gerne må få det som man helst vil have det, og så kan de jo bare sige nej.
  3. Har jeg skrevet træt af pis en gang? Den kommer lige igen. Mine grænser rykker sig med raketfart i de her dage. Jeg har i dag skrevet "hvad fanden mener du med det?" til en der skrev en temmelig flabet besked i messenger. Det gør jeg ellers aldrig. Det føles rart at blive sur når grænserne er overskredet for hvad jeg gider læse i min egen dagligstue, og det tror jeg generelt jeg skal blive bedre til. At være træt af pis.
 Så der er god læring i at have det så skidt at alt overskud er skrabet væk. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Carpe diam. Hakuna Matata, Ay Caramba og Namasté.Jeg ønsker dig en vidunderlig mandag, og du må hjertens gerne deltage i min hjemme-quiz: hvilke fordele er der ellers ved at kaste op, have invaliderende døgnkvalme og være hormonel (på samme tid)? Jeg glæder mig til at udvide punktene med dit bidrag :) Lots of loveFrejamay

Tirsdagsglimmerindlæg: Hvilke ting skal der på din glimmerliste?

Sidste dag i vuggestuen (+ glad i låget VIDEO)