"De skal ikke have lov til at tage min fremtid" - nu står Danmark sammen om at give Zandra fremtiden tilbage

skaermbillede-2016-11-18-kl-20-25-49I starten turde jeg ikke se den. Udsendelsen om Zandra (på Tv2, se den her), pigen fra en af Danmarks mest omtalte sager; Tøndersagen. Ligesom rigtig mange andre danskere, så har jeg i årenes løb tænkt rigtig meget på den pige, som er blevet udsat for så massive overgreb at jeg faktisk ikke kan rumme det. Hvordan har hun det i dag? Får hun hjælp? Og ikke mindst, hvordan kan jeg hjælpe hvis jeg får muligheden? I dag har jeg fået muligheden, og jeg vil dele den med dig, fordi du måske har tænkt det samme, og måske vil du også hjælpe, måske bare en lille bitte smule?Jeg kan ikke give Zandra barndommen tilbage. Jeg kan ikke give hende forældre-kærligheden, trygheden og omsorgen. Jeg kan ikke tage svigtet fra hende. Omend jeg, og muligvis også resten af Danmark, har mest af alt lyst til at gøre netop dette. Derfor har mit næstbedste bud været at lave en indsamling, og i min iver efter at få noget op og stå hurtigt, så vi kan bruge nyhedsinteressen til gavn for Zandra og hendes fremtid, er jeg kommet i kontakt med advokat Eva Persson, som har know-how og kræfterne til at oprette en fond. Det har jeg ikke. Eva har allerede startet en indsamling og i den forbindelse blev vi gjort opmærksomme på hinanden. Eva er kickass (og meget klogere end mig, jeg kan bare få ting til at ske hurtigt og samle mange kræfter). Sammen med dig kan vi gøre en lille forskel.Eva har oprettet denne facebook-side (LIGE HER), som er DET ENESTE sted vi melder noget ud i forhold til hvor meget der er indsamlet, vigtige informationer, hilsen fra Zandra (hvis hun har lyst til at komme på banen på et tidspunkt) og så videre. Skulle du falde over andre initiativer, så har vi ikke noget med dem at gøre (så vi undgår, som vi desværre oplevede under Lesbos-indsamlingen også, at der er gribbe der forsøger at udnytte gode initiativer).Indsamlingen går kun til Zandra og hendes fremtid. Zandra har godkendt indsamlingen, er bekendt med indsamlingen og er med på sidelinjen. Hun har også læst denne blog. Eva og jeg har begge et ønske om at dette netop ikke skal være endnu et overgreb, men en reel hjælp der kan lysne lidt på fremtiden. Det er ikke målet "bare" at forære Zandra en pose penge, men netop at oprette en fond som kan støtte i forhold til uddannelse og behandling på den lange bane, så Zandra kan åbne op for sine muligheder for fremtiden.Sidste år hjalp du med at samle en halv million ind til Lesbos. Jeg husker tydeligt at der både kom donationer ind på 10 kroner og på 24.000. Virksomheder støttede, børn støttede, ældre og unge. Det var helt vildt. Der skal vi hen igen. Hvis du tænker at du ikke kan bidrage, så har de fleste en 10'er eller en 5'er. Det vigtigste er at vi står sammen om hjælpen, og selvom det aldrig kan måle sig med at slette fortiden, så er det stadig en stor hjælp der kan give håb og gøre fremtiden lidt lettere for et menneske der nok aldrig slipper udenom den indre kamp.Det er vigtigt at understrege at hverken Eva eller jeg (eller nogen af de andre der allerede har hjulpet eller hjælper med denne indsamling) får en krone for at lave det her. Vi tager ikke administrationsgebyrer eller andre smarte gebyrer. ALT går til Zandra. Det er også derfor vi har flyttet indsamlingen fra Caremaker til mobile pay, så vi ikke skal betale 8% af Zandras penge til administration.Så hvordan kan du hjælpe?

  1. Frygt ikke hvis du ikke kan overskue at overføre. Delinger af blog-opslaget eller facebook-gruppen eller mobile pay nummeret er også en stor hjælp. Jeg har fuld forståelse for at der (desværre) i Danmark er mange der ikke kan finde en 5'er i deres budget. Det er der ingen grund til at have det dårligt over, du kan hjælpe alligevel!
  2. Overførsel til Mobile pay
  3. Er du presse-type så må du meget gerne skrive om indsamlingen så der kan komme fokus på den, så fonden kan blive stor og stærk!
 

MOBILE PAY: 26235061

Facebook her

 Sidste år samledes hele Danmark. Lad os gøre det igen i går for at give til en der har betalt alt alt for meget,De kærligste hilsnerFrejamay deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe