Emma og jeg har adopteret den lille elefantunge

img_5134-1Historien starter trist og slutter godt. For et år siden mistede jeg min bil. Eller. Det var ikke min bil. Det var en bil min underbo og jeg havde erhvervet os i fællesskab i drømmen om den alternative familieform som ikke-par, men som familie-konstallation med fælles barn i samme opgang (der var engang), sådan så vores fælles datter kunne komme lettere til aftaler. Og eftersom jeg var den eneste af os med kørekort, så blev det mig der kørte den rundt. Men vores konflikt eskalerede og vupti, så forsvandt bilen med nul sekunders varsel, og jeg måtte (med baby på armen) omlægge alle aftaler. Så sad han der med nøglen til noget han ikke kunne køre. Jeg mistede to jobs på den konto, for det blev simpelthen ikke muligt for mig at få det til at gå op med offentligt transport.Det var dengang.I sidste uge var jeg på efterårsferie med min veninde og hendes søn. I den forbindelse spurgte jeg på Facebook hvor det var billigst at låne/leje en bil så vi 4 kunne komme frem og tilbage rimelig hurtigt. Udover en masse dejlige bud (gomore - som jeg selv kan anbefale), så var der to der skrev "Hey, jeg har en bil stående du gerne må låne". Den ene var Maja. Jeg sagde ja tak (rimelig overvældet over at en helt fremmed kvinde ville låne mig sin bil), og tog Emma med ud og hentede bilen. Maja var sød og skøn og gav mig bilnøglen, og så kørte vi afsted. Det kunne jeg selv have fundet på, og jeg elsker at vi lever i en verden hvor man, som udgangspunkt, stadig kan stole på hinanden og kan møde fremmede mennesker i tillid og i en hjælpende ånd.For nogle år siden (2009) lånte jeg min lejlighed ud til en mexicaner gennem couchsurfing (GENIALT koncept), alle i min omgangskreds syntes jeg var sindssyg. Men jeg var lige blevet single, havde en stor tom lejlighed, og han forlod sit hjemland for første gang i sit liv for at studere på DTU og han manglede et sted at være i 14 dage inden han fik sit kollegieværelse på Nybrogaard kollegiet. Selvfølgelig skulle han da hjem til mig og bo. Gratis! Han kom lidt senere end forventet, og jeg skulle på nattevagt (jeg var handicaphjælper dengang), så jeg mødte ham, gav ham nøglen, pegede og sagde "det er den vej" og "vi skyper lige i aften, så kan jeg give dig koden til wifi og alt det der". Og da vi skypede var han helt rystet over den venlighed (han kommer fra Mexico City, så selvfølgelig var han det). I dag er Mauricio en af mine allerbedste venner, vores sjæle følges ad og jeg elsker ham af hele mit hjerte (læs her om vores unikke venskab). Bare for lige at fortælle at det findes derude.Tilbage til Maja. Efter en veloverstået dejlig dejlig ferie, så skulle bilen afleveres. Men Emma blev syg og det lykkes ikke som aftalt. Vi aftalte at skyde det et par dage. Maja spurgte i en besked om jeg kunne være interesseret i at købe bilen. Og ved du hvad? Jeg havde faktisk allerede tænkt tanken da jeg hentede den hos hende, og overvejede om det egentlig ikke var på tide at købe en bil igen, for det er ikke altid nemt at komme rundt med Emma (og oppakning), og jeg lejer jo tit biler når jeg skal holde foredrag rundt i landet.Maja kom med et tilbud jeg simpelthen ikke kunne sige nej til, og i dag har jeg overtaget bilen, den lille elefantunge. Jeg er så taknemmelig, så glad og så er det den første bil i mit liv jeg køber helt alene. Jeg har haft bil med min eks og med underboen, haft firmabil og lånt og lejet en masse biler. Men den her, den er vores, den er vores lille families bil. Og den passer perfekt til Emma og mig. Den har virkelig god bil-karma, og jeg har en datter der hader at sidde fastspændt. Indtil nu er det gået (næsten) godt med at køre ture med Emma, og i dag har jeg støvsuget bilen (og nydt det!) og har haft lyst til at kramme den (og Maja!).Isn't it nice when things just work (out)?Fucking Flink, det er hvad det er, og jeg er den gladeste ninjamor i verden over adoptionen. Og den er kommet til os i kærlighedens ånd, det siger jeg dig! Og har du en historie du kommer til at tænke på når du læser de her to historier, så mp du meget meget gerne dele, for jeg bliver simpelthen så inspireret og lykkelig af at læse at der findes mere flinkhed derude. Uanset om du er afsender eller modtager, det er ligemeget. Bare del <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe