Og så var Emsen bevidstløs...

tumblr_nuiq9mYUj81qza249o1_500I dag startede med at være en virkelig dejlig dag. Solen skinnede, fuglene dansede ude foran vinduet og sang en Disney-sang (er jeg sikker på). Emsen og jeg har hygget os og tullet og nydt det gode vejr. Men så skete der nogen jeg stadig ikke kan forklare...Emse stod ved opvaskemaskinen, og jeg havde lige været inde og hente en ren ble fordi hun skulle skiftes. Pludselig vender hun øjnene mod loftet, ruller dem bagover, lukker dem og så falder hun simpelthen om og er bevidstløs. Ikke mere end et kort øjeblik, men jeg blev simpelthen så bange, mit hjerte hamrede. Jeg nåede at gribe hende.Jeg ringede til lægen og de bad mig komme med hende med det samme så vi lige kunne få tjekket hende. Hun var lidt sløv da hun kom til sig selv igen, men ellers virkede det ikke til der var noget som helst galt. Til gengæld var hele mit system i alarmberedskab. Jeg har set det en gang før at hun fik black-out, og det var da hun slog sin tand (læs her).  Men denne gang virkede det ikke til hun havde slået sig.Vi ankom hos lægen, humøret var egentlig fint igen, og lægen kunne ikke sætte en finger på noget. Han fortalte at børn godt kan besvime kortvarigt nogen gang, især hvis de er meget vrede eller hidsige og glemmer at trække vejret. Hvis det sker igen skal vi lige forbi en børnelæge.Shit altså en forskrækkelse! Og halleluja for ar det ikke var værre. Men det er simpelthen ikke sjovt at se sit barn falde sammen og blive bevidstløs, heller ikke selvom det kun er ganske kort tid.Emsen har det helt fint nu, og jeg sidder og stirrer på hende fordi jeg gerne vil opdage hvis der nu kommer en bevægelse der kan minde om at nu sker det igen eller noget. Der går nok lige en dag eller to før jeg har lagt det fra mig igenHar du prøvet noget lignende?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe