Dick-pics? Armmen kan du heller ikke leve uden?

Skærmbillede 2016-07-06 kl. 20.33.06(live fra min facebook-profil)Dick-pics?Det er længe siden jeg har fået et sidst. I hvert fald en hel måned. Jeg synes også der var noget der manglede i mit liv. Men så, VUPTI! Så tikkede der en lille tommelfinger-tisser ind på Snapchat. Straks kom alle de hengemte følelser tilbage: følelsen af at være betydningsfuld, værdifuld, noget helt unikt, følelsen af at nogen tænker på mig. Følelsen af ensomhed forsvandt i samme sekund som jeg åbnede snappen og så denne skinkeschnitzel bare STIRRE på mig med sit smukke flæskefjæs. Close-up. Jatak!

For alle ved jo at det er det vi kvinder sidder og venter på. Et billede af en diller. Det mest ophidsende i verden der findes. Lige så snart vi modtager dette billede, så skynder vi os at gnide skærmen helt febrilsk mod vores bryst, klaske vores Iphone mod vores kind, mod vores slappe mor-numse. Klask klask klask. I samme sekund jeg så billedet tænkte jeg, "HAM skal jeg da knalde, han virker som en supersexet, intelligent og marriage-material-type -og slet ikke klam type, jeg kan i hvert fald ikke få øje på noget vammelt ved at sidde og sende flotte sort/hvid billeder af en kødflap der hænger over toilettet. Slet slet ikke. Come to mama honey" - nu mangler jeg bare hans adresse, så hopper jeg på den næste taxa hen til bigtool4you1982NYCbubblegum.Skærmbillede 2016-07-06 kl. 21.16.55Hvad håber mænd at kvinders reaktion på dickpics er? At vi indrammer billedet af pikken og hænger det op i soveværelset? For det har jeg da tænkt mig. Jeg har da været i Ikea og købe rammer i alle farver, for jeg håber inderligt at modtage mange mange flere dick-pics. Mine vægge er så tomme. Det er det bedste der er sket i mit liv. Har du det ikke på samme måde?Det næste jeg gør når jeg får et dickpick, det er da at vise det til min mor. "Mor, synes du ikke noname666's pik er smuk? Virker det ikke som om han er lige typen for mig? Mor kom lige og se". Og min mor klapper begejstret i sine hænder og spørger om jeg ikke skal invitere ham med på middag. SNART! I aften helst! Så mine forældre kan møde ham, for han virker bare som en skøn type med masser af personlighed og dybde.Åh ja!Jeg ved faktisk ikke om facebook tillader dick-pics, ellers kunne jeg lige berige din aften med denne kødpølse-blækspruttebabyarm med hætte også, men jeg tænker at jeg nøjes med at dele et mere facebook-venligt dick-pic.Kan du have en rigtig god aften! Send flere dick-pics! Gerne mens jeg er til begravelse eller til min mormors fødselsdag. Tak for det!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe