Bloggen er lukket ned... og en stor stor nyhed!

IMG_0788"Bloggen er lukket ned" skulle jeg have skrevet i sidste uge. Men det fik jeg ikke gjort, for jeg blev ramt af travlhed, som blev brat overtaget af ferie på mine forældres båd, som inkluderede meget usamarbejdsvilligt internet, sygdom med ømme øjne (wtf?) og masser af regnskyl og masser af sol. Af og til på samme tid. Nu er jeg lige ved noget net for en kort bemærkning, og vil bare lige sige "hey! Jeg er her ikke!" in case you didn't notice :D Så jeg vidste ikke den ville være død som en død hest en hel uge, men sådan blev det, og nu er jeg tilbage. De næste 14 dage bliver knap så intense, men jeg lover at tjekke ind og fortælle hvad Emsen og jeg render og laver af ulykker.IMG_0638BIG NEWS BREAKING LIVE!Og nu til noget der er så besværligt for nogen mennesker, at det må op og vende hos Mads og Monopolet: Skal man flytte efter sine børn (og børnebørn)? Det er der mange der ikke mener og det er der mange der mener at man gerne må.Mine forældre flytter simpelthen fra Sønderborg til Nivå om lidt. Jeg er vokset op i Augustenborg nede på Als, mine forældre har boet der næsten altid, de sidste mange år i Sønderborg, men nu har de altså solgt huset og flytter til et smukt hus i Nivå. Alle mine søskende bor her i København (og omegn), de har 2 børnebørn, og der kommer nok nogle flere til i løbet af de kommende år. Så mine forældre har truffet en stor beslutning om at flytte deres liv til Sjælland.Bekymringer om forældreflyt?Nope, ikke en eneste. Hvis mine forældre var typerne der vågnede hver morgen og tænkte "Åh, det bliver nok regn og gråvejr og posten er nok forsinket igen", så havde jeg sgu nok bedt dem blive hjemme. Min mor er sådan en der tager til Distortion alene fordi hun synes det er det fedeste i verden, og her til aften kom min Paps lige forbi sammen med min bror i en Tesla de havde lejet, og skulle ud og have en drengerøvs-tur i. Nej, jeg er ikke bekymret, kun over at de nok får mindre tid, fordi her er så mange flere muligheder for at komme ud og møde verden end der er i Sønderborg - men så kan vi jo bare tage med. De er begge to sociale og søde og sjove mennesker med unge sind, og jeg tror vi er heldige hvis vi kommer til at se ret meget mere til dem end vi plejer, efter at de er rykket ind.IMG_0845Jeg kommer til at nyde at have dem tættere på, især fordi jeg er alene med Emsen og jeg ønsker hun skal opleve hvor stor en familie hun er en del af. Hun er allerede meget tæt knyttet til begge mine forældre og især Emsens kusine og mine søskende. Det bliver lidt nemmere med pasning, da jeg har mine forældre tættere på. Det bliver lettere lige at suse forbi og jeg glæder mig til at spise sammen lidt oftere, uden at skulle pakke en weekend-taske og sætte 1000 kroner til side til en tur forbi Jylland.IMG_0783Har du stået i samme situation? Hvad skete der? Ville du gerne have din familie tættere på? Eller måske hellere længere væk?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe