Nu er tiden inde til at afsløre min hemmelighed for 2016!

Skærmbillede 2016-04-01 kl. 07.33.46Åh jeg har glædet mig sådan til at fortælle dig hvad 2016 bringer for Emsen og mig. Familien skulle informeres først, der skulle falde en masse detaljer på plads, og alt papirarbejdet skulle i orden. Det er det så ikke helt endnu, det er simpelthen så typisk med alt det bureaukrati, man skulle fandme tro jeg skulle til månen, eller starte et nyt land eller købe en prins eller noget.Nå!Jeg har i en del tid været i tvivl om hvad jeg skulle arbejdsmæssigt efter min barsel slutter her om lidt, og allerede tilbage i december fik jeg et tilbud jeg havde svært ved at sige nej til. Men det er en stor omvæltning, og derfor har det kostet en søvnløse nætter for at tænke beslutningen godt igennem. Men nu er den taget.Emsen og jeg flytter til Shanghai, hvor jeg skal være fast erhvervscoach og uddannelsesleder for en gigant-Silvan der åbner deres første filial i asien. Jeg kender Silvan godt da jeg har et samarbejde med dem gennem mit firma, og det er en spændende virksomhed. Jeg er allerede kommet i kontakt med et dansk erhvervsnetværk og Emsen skal starte i en vuggestue med danske og europæiske børn. Det bliver fantastisk!Det er virkelig vildt at tænke på, at om 6 måneder så bor vi der. Jeg kan slet ikke forstå det. Jeg kender allerede folk i Shanghai, og det bliver fedt at vi ikke skal starte op fra bunden, sådan netværksmæssigt.Bloggen her kommer til at fortsætte så vidt muligt, og lejligheden her i Lyngby fortsætter som vores base for når vi er tilbage i Danmark. Jeg skal arbejde både i DK og i Shanghai, så jeg kan godt forsvare at have en udgift herhjemme. Indtil videre har jeg en kontrakt på de næste to år, og så ser vi hvad er så sker.Har du nogen erfaringer med arbejde i udlandet og børnestart i vuggestue? Jeg har brug for alle tips jeg kan få.Nu skal jeg bare fejre denne særlige dag med denne særlige nyhed, og at det nu er ude.Det er så vildt, jeg har slet ikke forstået det.Hav en dejlig solskinsdag <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe