BLACK FRIDAY for dig MAMMA - få totalt overblik her og spar op til 70% på alt du behøver til at forkæle dig selv

new-mom-with-baby-shopping-onlineKære MAMA!Jeg har samlet et overblik til dig, så du hurtigt og nemt (for en småbørnsmor har aldrig ekstra tid til noget som helst), kan finde hen til de rigtige Black Friday Tilbud:Skærmbillede 2015-11-26 kl. 23.27.29Zalando.dk finder du et bredt udvalg af modetøj, kjoler, plussize, sko, tasker, undertøj og nattøj. Her er et shoppetip inden du går ind på siden, for 70.000 varer er IKKE nemme at overskue. Her er i øvrigt også både herrer og børnetøj, men nu er det dig der skal forkæles!

Shoppetip til Zalando.dk!

Skriv en liste over top5 ting du mangler i din garderobe, og gå hårdnakket efter dem. F.eks: blondetop, pyjamas, sort kjole til julefrokoster, sko der passer til kjolen, noget sjovt til håret. Vupti, så er du allerede godt på vej.

 Skærmbillede 2015-11-26 kl. 23.27.23Boozt.dk finder du luksusmærker kombineret med budgetvenlige mærker. Du har et lækkert overblik, og det er nemt at filtrere dine søgninger, så du hurtigt finder præcis hvad du søger.

Shoppetip til Boozt.dk!

Jeg tjekker altid de danske mærker på Boozt, jeg synes de har et superfedt udvalg, og er gode til at købe de rigtige styles ind der passer til min stil. Her vil jeg udnytte Black Friday til at shoppe danske mærker

 Skærmbillede 2015-11-26 kl. 23.27.14Nelly.com er superstærke på party og sexyness, det er helt sikkert her jeg ville finde min festkjole og mine festsko. Priserne er gode og der er noget for enhver pengepung.

Shoppetip til Nelly.com

It's all about glitter! Hvis du søger glitter og glamour, så skal du droppe de andre webshops og gå direkte herind. Punktum.

Skærmbillede 2015-11-26 kl. 23.27.02Asos.com finder du det hele til H&M priser. I forhold til mine læsere, vil jeg især fremhæve graviditetstøj, curvy-tøj og tilbehør. Jeg var dødtræt af det gravidtøj jeg kunne finde på de danske webshops, fordi det altsammen bare skreg "Mor-Ulla" og ikke særlig meget sexyness. Men Asos.com har topnice graviditetestøj til priser hvor du har råd til at købe mange kjoler uden at skamme dig over det beløb der bliver hævet ved check-out. Og så har de hurtig levering og en nem retur-procedure, så vær ikke bekymret over at handle med dem, selvom de ligger i udlandet.

Shopppetip til Asos.com!

Asos har en catwalk-video med stort set alle deres styles. Hvis du er usikker på hvordan en kjole f.eks ser ud når den sidder på, så tjek "view catwalk" under hver vare, her får du hurtigt et godt billede af hvordan kjolen/blusen/jakken/buksen sidder når den er i bevægelse på modellen. Denne funktion har sparet mig for virkelig mange fejlkøb.

Nu vil jeg shoppe og fejre min fødselsdag!Jeg glæder mig til at se dine køb, del dine billeder med os andre på min Facebook-side, eller sæt et link ind af dit køb i kommentarfeltet herunder, det er altid en fornøjelse at blive inspireret. 

Dette blogindlæg indeholder annoncelinks/affiliate links

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe