Pssst...! Jeg har fødselsdag i morgen (Black Friday) og jeg har helt ekstraordinære rabatter til dig!

shopping-clothes-funny-Favim.com-466788Kære skønne læser,I morgen er det min fødselsdag. Jeg bliver 25 igen (igen igen igen igen...). Og ikke nok med at vi skal fejre min fødselsdag, så er det også Black Friday... som hvis du ikke skulle have opdaget det?Det betyder SHOP AMOK! Og i den forbindelse vil jeg invitere dig til at holde et vågent øje med min blog hele dagen, for der kommer tilbud på tilbud på tilbud, hvor du kan spare læssevis (op til 50%) på dine yndlingswebshops. Det gode ved webshops er at man slipper for det her:poke på facebookSå vent lige med at købe dine julegaver og dine fest-outfits til på fredag, for der er MANGE penge at spare! Og man er vel jyde (eller købmand... eller businesswoman)Vi ses til fødselsdag og rabat-fest fredag!WU-fucking- HU!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe