Første gang alene uden baby - til modeuge med Ganni, Prinsesse Marie, stillettos og brystpumpe

 

Første gang alene uden baby - til modeuge med Ganni, Prinsesse Marie, stillettos og brystpumpe

Så skete det. Jeg skulle afsted uden ninja-Emma-Jo. Jeg blev hyret til at dække et show under modeugen. Ganni. Jeg skriver freelange for fagbladet Dofk (frisørmestrenes fagblad), og har været med Loreal på modeuge de sidste 3 år. Jeg elsker det team der er afsted og det er altid fedt at tjekke ind i en ellers lukket verden.

Men det betyder så samtidig at jeg skal være væk fra min lille familie i nogle timer. Jeg havde foreberedt mig grundigt, og havde spurgt mit fantastiske facebook-univers til råds. Hvad skal jeg huske? Hvad skal jeg tænke på, for at gøre det til en god aften for far og datter (og mig selv)?

Hvis det ikke havde været for Richie, Emma Jo's far, så havde jeg aldrig sagt ja til opgaven. Men fordi jeg ved hvor fantastisk han er med hende, kunne jeg, uden at have en eneste bekymring i hjertet, sige ja til at tage afsted. Så det gjorde jeg.

Loadet med brystpumpe og stilletter tog jeg dytten til Amager, og tog til Ganni's modeshow, udstyret med pen og papir.

Fra den ene yderlighed til den anden

Det var overhovedet ikke svært at tage afsted hjemmefra. Det havde jeg en ide om det ville være, men det var det ikke. Emma Jo var i verdens bedste hænder, og jeg ved Richie ville slå knuder på sig selv for at sikre at hun havde en fantastisk aften. Bedre far kan man ikke ønske sig til sit barn.

Så jeg tøffede afsted i bilen, og tjekkede ud af bæ-bleer og ind i posh-fashion-week Christiane Schumburg-Müller la-la-land. Og det var fantastisk.

Jeg fik hurtigt mit interview i hus med Cim Mahony (verdenskendt hårstylist), og da vi gik tilbage til backstage, skvattede jeg så lang jeg var i mine stilletter. For jeg SKULLE have stilletter på i dag. Den første dag jeg var væk fra baby. Cim hjalp mig op fra græsset, og jeg var ikke engang flov, jeg tog det ret cool. På en eller anden måde skulle det jo ske.

Da jeg kom tilbage backstage, kom en af modellerne ind i rummet og fortalte "Ej, ved I hvad? Så skvattede jeg lige midt i et lyskryds inde i byen, og der var sgu ingen der hjalp mig op, hvad sker der for det??". Jeg smilede. Ikke fordi hun var skvattet, men fordi vi begge to var. Mig og catwalk-modellen. Vi kan bære det, YIR!

Ammehjerne og modeuge

Jeg parkerede Leo (Leo the Lion, vores dyt) lidt væk fra location, fordi der plejer at være mode-biler over det hele når showet er slut. Men jeg var nødt til a tage et billede af hvordan jeg skulle finde tilbage til bilen efter showet. I sidste uge forsvandt min pinkode (som sunket i jorden) fra min hjerne. Det kunne lige passe at jeg glemte hvor jeg havde stillet bilen. Og Amager er alligevel stor... især hvis man vader rundt i stilletter med ammehjerne.

Lidt billeder fra showet:

Show afslutning, hele salen hujede, det var et superfedt show! Prinsesse Marie (hende den mørkhårede der står op) sad et par rækker fra mig, sammen med Eva Kruse. Der var så mange kendte ansigter, og det eneste ansigt jeg kiggede på, var de billeder Rechie havde sendt af Emma Jo. Lige indtil showet gik i gang, så var jeg på arbejde igen. Det var så nemt at være til stede, især når man ved at ens barn er totalt i gode hænder.

Fik du set det du ville?

Showet var forbi og jeg fik hørt min melodi. Hø hø. Jeg valsede hen til dytten, satte mig ind i bilen og sang hele vejen hjem til Hellerup. Isabella Isabella, regn...dans... Isabella dans. Og et nummer med Backstreet Boys.

Jeg har haft en fantastisk aften, og følelsen af tilfredshed og et mættet mode-dulle-hjerte, blev blandet med begejstringen og glæden over at skulle hjem til Emma Jo og Richie:

Ude godt men hjemme bedst

Min skønne datter lagde sig til brystet med det samme, spiste lidt, kiggede lidt på mig. Jeg kunne næsten høre hende sige "NØJ hvor har vi hygget os, mig og far, og hvor er det dejligt at se dig igen, mor"

Jeg er ubeskrivelig lykkelig over denne dag. Jeg sidder og nyder et glas rødvin og mærker overskuddet fra en fantasisk arbejdsdag kombineret med gensyns glæde her til aften. Richie og Emma Jo har bare gjort det så godt. Og det har jeg også. Jeg elsker mit arbejde og jeg elsker min familie, og den måde vi støtter hinanden på. Tænk at jeg både kan få lov til at leve min drøm OG have en familie der overgår al hvad jeg nogensinde havde turde håbe på?

 

What happened to the girl who went for her dream?

She got everything she ever wanted!

 

Tænk at jeg er blevet mor. Sådan en der skal hjem til sit barn efter arbejde. Det er for vildt!! Godnat og sov dejligt. I know I will <3

 

(jeg retter stavefejl en anden dag)