Den omvendte mode-uge-krise for mødre

Den omvendte mode-uge-krise for mødre

I dag er første dag siden Emma Jo's fødsel jeg skal ud og være Anne. Jeg har et job på nogle timer i dag under modeugen (skal dække Ganni's show og Loreal's arbejde backstage for det magasin jeg skriver for). Jeg har forberedt mig godt:

Emma Jo skal være hos sin Daddy (han er FANTASTISK med hende, og jeg kommer hverken til at ringe hjem eller være urolig for om de klarer den, for han er den bedste far i hele verden!)

Jeg har været Nora Malkeko på speed! Pumpe pumpe pumpe, så der er masser af mælk. At pumpe mælk ud af brysterne er alligevel noget af det mest usexede jeg kan komme på...

Jeg har pakket pumpen med, så jeg kan pumpe mælk ud mens jeg er afsted, så mine bryster ikke eksploderer ud i ansigtet på hele mode-pressen (selvom det kunne være noget af et show)

Og jeg ved jeg skal tage ekstra tøj med... og her indtræder krisen.

For første gang siden fødslen kan jeg vælge mellem ALT mit tøj! Indtil nu har det kun været amme-venlig toppe (på grund af mine bryster og amning) og gamacher (på grund af mit ar efter kejsersnittet), så jeg har følt mig lidt som en gymnastikpige fra 4. klasse når jeg har været ude. 

Men i aften er det ligemeget, og jeg kan mærke presset allerede, fordi jeg har så meget lækkert at vælge i mellem (det har jeg faktisk). Bum bum. 

Eftersom min datter har valgt at sove igennem 10 timer i nat, og har besluttet sig for lige at tage en lur mere nu her, så har jeg god tid til at vælge. Jeg har seriøst ALDRIG tøjkrise... men det har jeg i dag. På den fede måde alligevel.

Her er dagens inspirations-board... og faktisk ved jeg nu hvad jeg skal have på. Se! Man skal bare sige det højt, det problem man har, så kommer det helt af sig selv. Løsningen altså. Like I was saying.

 

Jeg går efter Christiane-looket, jeg har nemlig lige fået ny sweather, og jeg har et par gule sko der er perfekte til looket. Jeg poster billeder, promise :) Og nu da jeg har bil skal jeg ikke tænke på vabler og trapper på Nørreport station. Weee!

Wish me luck!