YAY! Vi er flyttet ind i vores nye drømmebolig!

public.jpeg
public.jpeg

Det er så uvirkeligt. Hver eneste aften den seneste måned, har jeg set på billeder fra lejligheden. Siden i fredags har vi boet her. Vi flyttede alle tingene fredag, og de sidste to dage har stået på at sætte skabe op, male, hente køjeseng til pigerne, købe vaskemaskine. Der har været run på, og så har jeg været syg, så snuden i sporet, og nu sidder jeg her søndag aften og er ved at tude af lykke.

public.jpeg

Emmalia ligger, as we speak, og sover inde på sit eget værelse i sin egen nye køjeseng, omgivet af ALLE de bamser hun ejer. Det har været en hård uge for hende, for det er svært at forstå for en 4årig hvad en flytning indebærer. Hun ved jo kun hvad vi flytter fra. Alligevel er begge piger faldet pladask for lejligheden, og Emmalia er vokset et år på to dage, fordi hun nu har fået sit eget værelse (næsten, hun skal dele med Selinna), og kan lukke døren. Og dagen blev lige en million gange bedre da morfar havde bygget køjesengen færdig og pigerne kunne lege i deres nye seng.

Seriøst, jeg revner af lykke. Der er SÅ meget plads her. Så mange rum, store lyse dejlige rum. Jeg har godt nok malet pigernes værelse helt mørkt, men det er fordi jeg ville skabe en hule/drømmerum. Og det er lykkes SÅ godt, jeg er helt misundelig. Mit eget soveværelse føles lidt som at sove på en sky i himlen, køkkenet er stort og der er plads til min lille urtehave, stuen er stor og rummelig, og i dag hentede jeg vores egen vaskemaskine, som jeg købte brugt af et par i Holte. Køjesengen er også købt brugt, den er fra Flexa.

public.jpeg

Det eneste der skal skiftes ud er vores lækre plankebord. Det passer simpelthen ikke ind i stuen. I stedet skal vi have et let og lyst rundt bord hvor vi kan spise og tegne og hygge. Derfor har jeg solgt plankebordet og købt et andet i stedet, det kommer på tirsdag.

Det har overhovedet ikke været svært at indrette og jeg vidste ret præcist hvor alting skulle stå henne da vi flyttede ind. Lejligheden er fuld af god energi og pigerne kvidrer og leger og griner (når de altså ikke lige ryger i totterne på hinanden, lad os bare være ærlige). Og jeg slapper af og tager mig selv i at smile over hele hovedet flere gange dagligt.

Her kan vi vokse, her kan vi gro, der er mange børn i ejendommen, der er den bedste gård med legetøj, legehus, have og stole og borde og blomster og det tager os cirka 1,5 minut at hoppe ned til toget fra Lyngby station. Jeg har solgt vores bil og skiftet den ud med en ladcykel, og selvom vi ikke har haft bil i en måned, så har jeg virkelig ikke savnet den en eneste gang. Til gengæld er både min krop og sjæl glad for ladcyklen.

Det her er så godt for os. Flytningen er så godt for os. Jeg glæder mig til fremtiden i det her hjem. Det kan gå alle veje herfra <3

public.jpeg

Jeg lover at poste en MASSE billeder fra vores penthouse for rockerfrøer så snart vi er kommet helt på plads. Lige nu går jeg bare og sætter i skabe og lægger tøj sammen og er. Jeg nyder!