[VIDEO ] Velkommen til #MOMBOSSTV og lidt om at leve et liv der kilder i maven

frejamay november mombossTV.png

Velkommen til #MOMBOSSTV

Dans. I dag har jeg danset. Og i går har jeg danset. Jeg havde ingen idé om hvor meget det her fyldte. Men det ved jeg nu, og et eller andet sted er jeg ked af jeg har ladet så lang tid gå. Men på den anden side. Man er klar når man er klar. Og jeg var først klar til det nu.

I denne uge lancerede jeg min nye Youtubekanal #MOMBOSSTV. I gamle dage hed min kanal DeppeTV (du kan stadig se alle de gamle videoer), så fik jeg børn, tid gik, prioriteter ændrede sig og måske følte jeg ikke jeg havde lige så meget at sige og lige så meget tid til at sige det i (og klippe en god video sammen hver uge). Men jeg ELSKER at lave videoer. Jeg synes det er sjovt at filme, jeg synes det er sjovt at klippe videoerne sammen og jeg synes video er et super spændende medie at arbejde med, derfor besluttede jeg mig for at genoptage min passion i en vol. 2.0. Og i denne uge lykkes det så at lancere min nye kanal.

Ofte ved vi ikke hvor meget noget betyder før vi står midt i det. I dagene efter jeg postede min første video, havde jeg tæt forbindelse med mit hjerte igen. På en anden måde end jeg har haft længe. På en boblende måde. Jeg var nervøs, og alt hvad der kunne gå galt under indspilningen af videoen, det gik galt. Så var der nogle kabler der ikke passede sammen fordi noget af udstyret er opgraderet siden sidst. Så gik den ene lampe ud (og jeg filmer om aftenen og er afhængig af lamper), så virkede lyden ikke. Så græd Selinna midt i et godt taleflow. Afbryd. Så var videoen alt for lang. Så klippede jeg 20 minutter væk. Det tog nogle timer, men det lykkes, og det føles fantastisk at få det ud.

I videoen fortæller jeg meget mere om det der med at komme ud over rampen. Men i dette indlæg vil jeg sætte fokus på hvor uhyre vigtigt det er at vi følger vores hjerte. Min youtubekanal er (endnu) ikke kilden til de store millioner der ruller ind på kontoen, men den er enormt stor kilde til at noget i mit liv giver mening på et helt nyt niveau, kilde til arbejdsglæde, til kreativitet og inspiration, og så skal man ikke glemme at video er et fremragende markedsføringsværktøj. Jeg fik en del jobs på mit gamle “deppeTV”, selvom det aldrig var intentionen at kanalen skulle være cv eller “jobhunter” for mig.

Og det bringer mig til næste vigtige pointe. Vi kan ikke sidde her i nutiden og regne noget som helt ud i fremtiden. Vi kan have teorier og ideer om hvor vores valg vil bære os hen, men vi er nødt til at lade en meget stor del af den beregning være åben for alle de ukendte faktorer som unægteligt vil spille en stor rolle, uanset hvor meget vi bilder os selv ind at vi kan se direkte ind i fremtiden. Det kan vi ikke.

Alle gange hvor jeg er sprunget ud i noget hvor jeg på ingen måde kunne bunde, der er det lykkes. På den ene eller den anden måde. Aldrig på den måde jeg havde regnet ud. Og det er fordi mulighederne og universet (hvis man tror på den slags) åbner sig når man begynder at følge sit hjerte. Når man åbner op for drømmene. Du taler om dit liv på en helt anden måde når du tager udgangspunkt i hvad dit hjerte siger. Du har en helt anden udstråling når du går den vej der får dine kinder til at bluse op og dine øjne til at skinne stærkt lys, du tiltrækker andres opmærksomhed og villighed til at hjælpe dig når du lader passionen styre frem for frygten og tvivlen. De er begge to gode at have med på rejsen, men de må aldrig komme op og sidde i førersædet. Så ender du i rabatten.

Så velkommen til #MOMBOSSTV, jeg glæder mig helt afsindigt til at dele denne rejse med dig! Her er videoen til dig om lige præcis at komme ud over rampen, selvom det er svært:

Hjælp mig med at sprede budskabet om #MOMBOSSTV ved at dele videoen eller indlægget her, så vi kan nå ud til mange med den gode nyhed. Måske kender du en mor der trænger til at få afinstalleret det der “pæne-Lis” instagramfilter, og er klar til at møde et ærligt billede af hvordan det (også) er at være mor?