Velkommen til min nye blog, her er 3 seje nyheder | Frejamay November

frejamay november.jpg

YAY! Så skete det endelig, jeg rykkede over på min egen platform. Her er stadig fyldt med byggerod, indlæg der skal rettes til så de er flotte igen, og der er nye ting der lige skal designes færdig, men jeg kan næsten ikke vente med at fortælle dig hvad der kommer til at ske her på siden.

1. Jeg får min egen webshop!

Hvis du kigger på i menulinjen foroven, så kan du se der står “shop”. Og det er nemlig rigtigt, jeg kommer til at sælge mine egne produkter her på siden. Jeg får eksempelvis enormt mange spørgsmål om at blogge fra kreative ildsjæle som gerne selv vil starte en blog, og i stedet for at jeg svarer alle 1:1, så har jeg lavet et lille kursus for dig der gerne vil i gang. Det bliver lanceret lige om lidt.

Skærmbillede 2019-05-27 kl. 21.27.35.png

2. Min youtube kanal gentopstår!

Da jeg spurgte jer hvad i gerne ville have mere af på bloggen, var der overvældende mange der efterspurgte mine gamle motivationsvideoer. Og jeg skal være ærlig med dig, jeg KAMPSAVNER at lave video. Virkelig, men tiden har ikke været til det. Det er den til gengæld nu. Så hvis du allerede nu vil være en del af video-rejsen, så kan du abonnere på min kanal allerede ved at trykke lige her:

3. Slut med ustyrlige irriterende reklamer på bloggen!

Jeg hader dem selv, og jeg har åbenbart både reklameret for Roundup, Dansk Folkeparti og Victoria Milan på min gamle platform. Google-reklamerne er røget ud til fordel for udelukkende meningsfulde samarbejder. Ikke flere irriterende pop-ups (måske kommer der et nyhedsbrevs-signup, men that’s it). Når nu jeg bevæger mig i den bæredygtige retning så skal klaveret stemme, og det gør det ikke hvis kun dele af min blog arbejder for bæredygtighed.

Så selvom jeg ikke er helt færdig, så har jeg lært af erfaring bare at skyde kanonen af alligevel, ellers havner jeg i den der perfekthedsfælde, og så bliver der i hvert fald ikke skrevet et ord.

Så. Rigtig hjertelig velkommen på den “nye” blog, selvom adressen er den samme som den plejer at være. Der sker som sagt en masse i maskinrummet i denne tid, men der kommer også en masse nye indlæg, og lige om lidt, også video. Jeg glæder mig helt vildt.

Er der et specifikt emne du ville elske at få en video omkring?