Ny dansk webshop og lækker inspiration til dit hjem (og til dine hjemmespa-aftener, momboss)

stori.jpeg
Skærmbillede 2019-06-23 kl. 09.48.53.png

Jeg opfatter ikke mig selv som boligblogger, men jeg går ret meget op i at mit hjem afspejler den jeg er, at det er funktionelt og især praktisk indrettet, jeg elsker Feng Shui, #Konmari og er vild med dansk design, både når det gælder tøj og møbler. Så måske er jeg det man kan kalde skabs-boligblogger (høhø). Velkommen til et inspirationsindlæg til et lækkert hjem (og lidt økologisk spa-tid til mombosses)

Forleden dag skrev jeg om furniturefree living, noget som vi praktiserer mere og mere herhjemme, fordi pladsen og luften er vigtigere for os end møbler. Men når det så er sagt, så er det bare enormt vigtigt at de møbler vi så har (for jeg bliver aldrig helt furniture free), de spiller og skaber glæde i rummet. Og som en kæmpe fan af dansk design, er det en fornøjelse at fortælle lidt om webshoppen Stori, som er en (lækker!) ny dansk webshop, der forhandler (lækre!) danske mærker og lækkert dansk design. Nu skal du bare se!

Internettet er fuld af webshops, mere eller mindre overskuelige. Stori er rart for øjet og hjemmet. Og det bliver mere og mere vigtigt (for mig i hvert fald), på den online verden, hvor de gule tilbudsskilte falder over hinanden for at komme til, ting der blinker og bimler og bamler. Det er nogen gange svært at finde rundt fordi der er så meget der larmer. Derfor er det rart med steder hvor der er internet-zen, og hvor jeg i ro og fred kan finde det jeg leder efter. For jeg er én kræsen momboss når det kommer til indretning, det kan tage mig flere år at finde den rigtige sofa eller de rigtige skabe.

Nogle af mine personlige yndlingsmærker er at finde på Stori. Blandt andet House doctor, som har lavet den her smukke pude (som muligvis bliver min næste investering, for den er virkelig fin). Puder er en nem måde at skabe spil og kontraster i rummet på, og jeg har altid været kæmpe fan af mange puder, og føler aldrig helt jeg er i mål, rent pudemæssigt, fordi der er så mange muligheder. Jeg blander gerne genbrugspuder fra Indien med House Doctor eller andre puder jeg finder på min vej, for at skabe et helt unikt udtryk i min stue.

Det danske Hübsch, et dansk design- og interiørbrand, som i dag anses som et af Skandinaviens største, forhandles også på Stori. De laver så mange fine ting, blandt andet det her dekorative metalskab. Hvis jeg boede i et større hjem, så ville det klart være et vitrineskab der skulle bo hos mig, blandt andet til alle vores hobbyting, som vi bruger når vi skal være kreative herhjemme, pigerne og jeg. Se flere smukke vitrineskabe lige her.

For nyligt fik vi selv nyt sofabord herhjemme (jeg laver en mini bolig-reportage over hvad der er sket i vores hjem siden baby flyttede ind for et år siden), og det har virkelig forandret stuen, og den måde vi bruger rummet på. Se udvalget af sofaborde på Stori her. Det næste vi skal have er en lampe over spisebordet. Vi har en sjov sag fra Ikea lige nu, men jeg har længe gerne ville finde en lampe der giver lidt mere lys over bordet, frem for den vi har i dag. Her er nogle af de loftlamper jeg har øje på lige nu:

På Stori kan du også købe Meraki. Meraki produkter indeholder ingen parabener, farvestoffer eller hormonforstyrrende stoffer. Derudover er emballagen fremstillet af 100% genanvendelige materialer, og er derfor meget miljøvenlig. Meraki er lavet til dig som ønsker ærlige plejeprodukter uden at skulle forstå de komplekse kemiske sammensætninger. En stort del af udvalget er godkendt af Dansk Astma- og Allergiforening, Ecocert Cosmos og Nordisk Svanemærke. Og jeg har testet Meraki de seneste uger, og det er LÆKKERT! Klart noget jeg vil bruge til værtindegaver, og generelt et brand jeg gerne vil bruge penge på, fordi de har tænkt gode tanker for vores miljø og vores hud. Jeg er virkelig fan af deres produkter:

Der var engang jeg boede helt uden personlig stil. Alle mine møbler var brune og resten af hjemmet var hvidt. Jeg havde ikke noget forhold til ting og købte de ting der var moderne eller ting der var i bladene. Men efterhånden som jeg har lært mig selv bedre at kende, så har jeg fundet ud af at jeg har masser af personlig stil, og jeg har en holdning til hvad der skal ind i mit hjem og hvad det skal gøre for mig. Jeg elsker kontraster og farver. Jeg kan også lide enkelthed og humor. Jeg blander mine genbrugsfund med (nogen gange) stilfuldt dansk design og så kan jeg godt lide at mit hjem er i bevægelse, ligesom jeg selv er. Derfor forholder jeg mig hele tiden til om mit hjem passer til det liv vi lever, og hvis ikke det gør, så justerer jeg med det samme. Da jeg bor alene med mine piger har jeg den fordel at jeg ikke skal gå på kompromis med min stil og min indretning, og derfor kan jeg skabe et hjem der er en forlængelse af mig selv, og som skaber den ramme om vores liv, som er sjov, hyggelig, enkel og indbydende. Jeg synes indretning er sjovt og inspirerende.

Hvor finder du inspiration til dit hjem henne?

Følg Stori på

www.stori.dk
www.facebook.com/StoriShop
www.instagram.com/Stori.dk